11 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-915 Bydgoszcz, ul. Gdańska 147
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 378 13 19 , fax. 52 378 13 13
- Data zamieszczenia: 2015-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 11 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Gdańska 147 147
85-915 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 378 13 19, fax. 52 378 13 13
REGON: 34126041200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.11wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wojskowa Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych - liczba części 8. Część I - sukcesywne dostawy ziemniaków i warzyw oraz owoców i owoców cytrusowych, wymienionych w załączniku nr 1 do SIWZ. Część II - sukcesywne dostawy jaj wymienione w załączniku nr 2 do SIWZ. Część III - sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych wymienionych w załączniku nr 3 do SIWZ. Część IV - sukcesywne dostawy mięsa drobiowego i przetworów drobiowych wymienionych w załączniku nr 4 do SIWZ Część V - sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych wymienionych w załączniku nr 5 do SIWZ. Część VI - sukcesywne dostawy tłuszczy roślinnych wymienionych w załączniku nr 6 do SIWZ. Część VII - sukcesywne dostawy mleka i przetworów mlecznych wymienionych w załączniku nr 7 do SIWZ. Część VIII - sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych wymienionych w załączniku nr 8 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.11wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA W ROKU 2015 (magazyny: Grudziądz, Grupa, Chełmno, Brodnica) - SPRAWA NR 72/2015
Dodano: 2015-07-01 - Dostawa wołowiny, wieprzowiny
Dodano: 2013-10-17 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH. Numer referencyjny P/27/IW/13/B
Dodano: 2013-05-20 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH. Numer referencyjny P/27/IW/13/A
Dodano: 2013-05-02 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH ORAZ WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO - sprawa nr 38/2013
Dodano: 2013-04-25 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-04-16 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH ORAZ WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO - Sprawa nr 24/2013
Dodano: 2013-03-15 - Dostawa wołowiny, wieprzowiny
Dodano: 2012-08-10 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin różnych i tłuszczy zwierzęcych do jdenostek wojskowych
Dodano: 2010-03-15 - Dostawa mięsa wołowego, cielęcego i tłuszczy zwierzęcych do Jednostek Wojskowych.
Dodano: 2009-04-16