Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. A. Jurasza w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-094 Bydgoszcz, ul. M. Skłodowskiej-Curie 9
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 5854304 , fax. 52 5854076
- Data zamieszczenia: 2013-10-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. A. Jurasza w Bydgoszczy
ul. M. Skłodowskiej-Curie 9 9
85-094 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 5854304, fax. 52 5854076
REGON: 00112607400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.jurasza.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wołowiny, wieprzowiny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
2.1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa wołowiny, wieprzowiny, określonych w załączniku nr 2 do niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia, zwanej dalej SIWZ. 2.2 Przedmiot zamówienia obejmuje 2 niepodzielne części, dla których Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, z zastrzeżeniem, iż oferta w każdym z pakietów winna być pełna i powinna spełniać szczegółowe wymagania określone w formularzach cenowych, stanowiących załącznik nr 2 do niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia jak i wymagania zawarte w punkcie 3 niniejszej specyfikacji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 5 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jurasza.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2015-12-08 - DOSTAWA MIĘSA W ROKU 2015 (magazyny: Grudziądz, Grupa, Chełmno, Brodnica) - SPRAWA NR 72/2015
Dodano: 2015-07-01 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH. Numer referencyjny P/27/IW/13/B
Dodano: 2013-05-20 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH. Numer referencyjny P/27/IW/13/A
Dodano: 2013-05-02 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH ORAZ WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO - sprawa nr 38/2013
Dodano: 2013-04-25 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-04-16 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH ORAZ WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO - Sprawa nr 24/2013
Dodano: 2013-03-15 - Dostawa wołowiny, wieprzowiny
Dodano: 2012-08-10 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin różnych i tłuszczy zwierzęcych do jdenostek wojskowych
Dodano: 2010-03-15 - Dostawa mięsa wołowego, cielęcego i tłuszczy zwierzęcych do Jednostek Wojskowych.
Dodano: 2009-04-16