Dom Pomocy Społecznej Nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 41-200 Sosnowiec, ul. Jagiellońska 2
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 2923239 , fax. 32 2923239
- Data zamieszczenia: 2015-11-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej Nr 2
ul. Jagiellońska 2 2
41-200 Sosnowiec, woj. śląskie
tel. 32 2923239, fax. 32 2923239
REGON: 00066524800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnr2.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej nr 2 w Sosnowcu, ul. Jagiellońska 2 z podziałem na 9 pakietów. Zamówienie publiczne nr DPS/ZP/02/2015. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej Nr 2 w Sosnowcu, ul. Jagiellońska 2 z podziałem na 9 pakietów(części) tj.: Pakiet nr 1 - Mięso i produkty mięsne Pakiet nr 2 - Produkty mleczarskie w tym: mleko Pakiet nr 3 - Oleje i tłuszcze roślinne Pakiet nr 4 - Jaja Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce świeże Pakiet nr 6 - Warzywa i owoce przetworzone Pakiet nr 7 - Ryby i przetwory rybne Pakiet nr 8 - Produkty przemiału ziarna i skrobi Pakiet nr 9 - Różne produkty spożywcze w tym: makarony,aromaty,cukier,cukierki,czekolady,drożdże,herbaty,kakao,kawa,musztarda, keczup, chrzan, majonez, miód, sosy deserowe, sosy pieczeniowe, sól, syropy owocowe, żurek, żelatyna itp. Zamówienie obejmuje dostawę żywności wg. asortymentu i w ilościach szacunkowych wskazanych w poszczególnych formularzach Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia-Zestawienie stanowiących załączniki nr 1 w pakietach od nr 1 do nr 9 do SIWZ. Zamówienie publiczne o wartości poniżej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust. 8 ustawy pzp. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.um.sosnowiec.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11