Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4 ogłasza przetarg
- Adres: 71-246 Szczecin, ul. Romera
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-91 43 94 052 , fax. 0-91 43 94 047
- Data zamieszczenia: 2020-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4
ul. Romera 2
71-246 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-91 43 94 052, fax. 0-91 43 94 047
REGON: 22179300000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://zso4.szczecin.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO ZESPOŁU SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 4 W SZCZECINIE - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
DOSTAWA MIĘSA I WĘDLINY DO ZSO NR 4 W SZCZECINIE NA 2021 ROK - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) formularz oferty zgodnie z Rozdziałem I pkt 2 siwz; W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden wspólny formularz. Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale. 2) kalkulacja cenowa produktów według wzoru stanowiącego załącznik nr 1a W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jedną wspólną właściwą kalkulację cenową. Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale. 3) oświadczenie, zgodnie z Rozdziałem V pkt 2 ppkt 1) siwz; W przypadku składania oferty wspólnej ww. oświadczenie składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną. Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale. 4) odpowiednie pełnomocnictwa tylko w sytuacjach określonych w Rozdziale I pkt 4 zdanie 2 siwz lub w przypadku składania oferty wspólnej (Rozdział III pkt 1 siwz); Ww. pełnomocnictwa należy złożyć w oryginale lub kopii notarialnie poświadczonej. 5) oświadczenie według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do siwz wskazujące cześć zamówienia, której wykonanie wykonawca powierzy podwykonawcom oraz firmy podwykonawców (jeżeli wykonawca przewiduje udział podwykonawców); W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jedno wspólne oświadczenie. Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-12-22 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Zawodowego im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Elektryczno - Elektronicznych w Szczecinie
Dodano: 2023-12-10 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SP 56 W PODZIALE NA CZĘŚCI
Dodano: 2023-12-07 - „ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU SZKÓŁ IM. PAMIĘCI OFIAR TERRORYZMU 11 WRZEŚNIA 2001 ROKU W KALISZU POMORSKIM”
Dodano: 2023-11-29 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 48 w Szczecinie w podziale na części.
Dodano: 2023-08-22 - Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w 2023 roku
Dodano: 2023-07-04 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-05-13 - Specyfikacja Warunków Zamówienia (SWZ) na: Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Centrum Kształcenia Sportowego z siedzibą przy ul. Lucjana Rydla 49 w Szczecinie - w podziale na części.
Dodano: 2023-05-10