Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg
- Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 3231102 , fax. 58 3231101
- Data zamieszczenia: 2013-03-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
ul. Kurkowa 12 12
80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 3231102, fax. 58 3231101
REGON: 22115068800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbaltica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego na potrzeby Filii w Zwartowie Ośrodka Wypoczynkowo - Szkoleniowego Relaks - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): 1. - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 100 kg 2. - boczek wędzony - w ilości 180 kg 3. - kabanosy wieprzowe - w ilości 50 kg 4. - kiełbasa biała parzona - w ilości 250 kg 5. - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 110 kg 6. - ogonówka wędzona - w ilości 170 kg 7. - parówka - serdelka - w ilości 130 kg 8. - parówka cielęca - w ilości 40 kg 9. - polędwica wędzona - w ilości 60 kg 10. - szynka gotowana - w ilości 130 kg 11. - kiełbasa szynkowa - w ilości 80 kg 12. - kiełbasa grillowa- w ilości 50 kg 13. - kiełbasa żywiecka - w ilości 80 kg 14. - kiełbasa zwyczajna - w ilości 600 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): 1. - kaszanka jęczmienna - w ilości 160 kg 2. - lanszmit - w ilości 90 kg 3. - mortadela - w ilości 120 kg 4. - metka - w ilości 40 kg 5. - pasztetowa - w ilości 100 kg 6. - kiełbasa salami - w ilości 10 kg 7. - salceson czarny podrobowy - w ilości 90 kg 8. - salceson ozorkowy - w ilości 15 kg 9. - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 120 kg 10. - krupnioki - w ilości 10 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): 1. - boczek wieprzowy - w ilości 10 kg 2. - flaki wołowe krojone - w ilości 90 kg 3. - golonka wieprzowa - w ilości 110 kg 4. - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 180 kg 5. - karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg 6. - ozorki wieprzowe - w ilości 5 kg 7. - polędwiczki wieprzowe - w ilości 20 kg 8. - schab wieprzowy z kością - w ilości 540 kg 9. - szynka wieprzowa z kością - 500 kg 10. - szynka wieprzowa bez kości - 250 kg 11. - słonina wieprzowa - w ilości 80 kg 12. - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 200 kg ( zrazówka) 13. - wołowina z kością - rostbef - w ilości 20 kg 14. - łopatka wieprzowa z kością - 460 kg 15. - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 80 kg 16. - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 160 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbaltica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09