Przetargi.pl
Dostawa wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego na potrzeby Filii w Zwartowie Ośrodka Wypoczynkowo - Szkoleniowego Relaks

Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 3231102 , fax. 58 3231101
  • Data zamieszczenia: 2013-03-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
    ul. Kurkowa 12 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 58 3231102, fax. 58 3231101
    REGON: 22115068800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbaltica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego na potrzeby Filii w Zwartowie Ośrodka Wypoczynkowo - Szkoleniowego Relaks
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): 1. - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 100 kg 2. - boczek wędzony - w ilości 180 kg 3. - kabanosy wieprzowe - w ilości 50 kg 4. - kiełbasa biała parzona - w ilości 250 kg 5. - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 110 kg 6. - ogonówka wędzona - w ilości 170 kg 7. - parówka - serdelka - w ilości 130 kg 8. - parówka cielęca - w ilości 40 kg 9. - polędwica wędzona - w ilości 60 kg 10. - szynka gotowana - w ilości 130 kg 11. - kiełbasa szynkowa - w ilości 80 kg 12. - kiełbasa grillowa- w ilości 50 kg 13. - kiełbasa żywiecka - w ilości 80 kg 14. - kiełbasa zwyczajna - w ilości 600 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): 1. - kaszanka jęczmienna - w ilości 160 kg 2. - lanszmit - w ilości 90 kg 3. - mortadela - w ilości 120 kg 4. - metka - w ilości 40 kg 5. - pasztetowa - w ilości 100 kg 6. - kiełbasa salami - w ilości 10 kg 7. - salceson czarny podrobowy - w ilości 90 kg 8. - salceson ozorkowy - w ilości 15 kg 9. - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 120 kg 10. - krupnioki - w ilości 10 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): 1. - boczek wieprzowy - w ilości 10 kg 2. - flaki wołowe krojone - w ilości 90 kg 3. - golonka wieprzowa - w ilości 110 kg 4. - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 180 kg 5. - karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg 6. - ozorki wieprzowe - w ilości 5 kg 7. - polędwiczki wieprzowe - w ilości 20 kg 8. - schab wieprzowy z kością - w ilości 540 kg 9. - szynka wieprzowa z kością - 500 kg 10. - szynka wieprzowa bez kości - 250 kg 11. - słonina wieprzowa - w ilości 80 kg 12. - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 200 kg ( zrazówka) 13. - wołowina z kością - rostbef - w ilości 20 kg 14. - łopatka wieprzowa z kością - 460 kg 15. - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 80 kg 16. - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 160 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbaltica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach