Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Łomża, Czerwony Bór
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
- Data zamieszczenia: 2021-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
Czerwony Bór 2
18-400 Łomża, woj. podlaskie
tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
REGON: 45109521500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia: Część 1 - wędliny wieprzowe 1.Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-ilość 3000kg 2. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-ilość 3000kg 3. Mortadela - CPV 15131130-5 -ilość 3500kg 4. Pieczeń rzymska - CPV 15131130-5 -ilość 3000kg 5. Kiełbasa parówkowa - CPV 15131130-5 ilość 3000kg 6. Kiełbasa targowa - CPV 15131130-5 -ilość 3200kg 7. Salceson wieprzowy - CPV15131400-9 ilość 3000kg 8. Mielonka wieprzowa CPV15131130-3 ilość 3000kg 9. Pasztet wieprzowy– CPV 151311310-1 ilość 2500kg 10. Pachwina wędzona – CPV 15131130-5 ilość 1000kg 11. Szynka tyrolska – CPV 15131130-5 ilość 4000kg 12.Parówki wieprzowe cienkie – CPV 15131130-5 ilość 5000kg 13. Kiełbasa kanapkowa- CPV 15131130-5 ilość 4200kg 14. Pulpety wieprzowe - CPV 15131130-5 ilość 1500kg 15. Kiełbasa krakowska parzona- CPV 15131130-5 ilość 1500kg 16. Pasztetowa wieprzowa podwędzana CPV 15131130-5 ilość 2500kg 17. Kaszanka wieprzowa jęczmienna- CPV 15131134-3 ilość 800kg 18. Baleron wieprzowy- CPV 15131130-5 ilość 200kg 19. Kiełbasa żywiecka parzona – CPV 15131130-5 ilość 250kg 20. Schab wieprzowy parzony - CPV 15131130-5 ilość 100kg 21. Kiełbasa szynkowa wieprzowa CPV 15131130-5 ilość 200kg 22. Szynka wieprzowa parzona CPV 15131130-5 ilość 150kg 23. Kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 ilość 1700kg 24. Kiełbasa zielonogórska CPV 15131130-5 ilość 300kg Część 2 - Mięso wieprzowe 1.Łopatka bez kości – CPV 15113000-3 – ilość 2700 kg 2. Schab bez kości – CPV 15113000-3 – ilość 2000kg 3. Wątroba – CPV 15114000-0 – ilość 3500kg 4. Mięso mielone wieprzowe - CPV 15113000-3 – ilość 3500kg 5. Mięso drobne wieprzowe - CPV 15113000-3 – ilość 2500kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2020-12-03 - Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania
Dodano: 2020-11-05 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2019-12-04 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2019-11-14 - Zakup mleka, przetworów mlecznych, olei i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2019-11-04 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2019-10-25 - „Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania”.
Dodano: 2019-10-14 - Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów spożywczych.
Dodano: 2018-12-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa
Dodano: 2018-11-09 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2018-10-31