Przetargi.pl
Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Łomża, Czerwony Bór
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
  • Data zamieszczenia: 2021-01-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
    Czerwony Bór 2
    18-400 Łomża, woj. podlaskie
    tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
    REGON: 45109521500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia: Część 1 - wędliny wieprzowe 1.Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-ilość 3000kg 2. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-ilość 3000kg 3. Mortadela - CPV 15131130-5 -ilość 3500kg 4. Pieczeń rzymska - CPV 15131130-5 -ilość 3000kg 5. Kiełbasa parówkowa - CPV 15131130-5 ilość 3000kg 6. Kiełbasa targowa - CPV 15131130-5 -ilość 3200kg 7. Salceson wieprzowy - CPV15131400-9 ilość 3000kg 8. Mielonka wieprzowa CPV15131130-3 ilość 3000kg 9. Pasztet wieprzowy– CPV 151311310-1 ilość 2500kg 10. Pachwina wędzona – CPV 15131130-5 ilość 1000kg 11. Szynka tyrolska – CPV 15131130-5 ilość 4000kg 12.Parówki wieprzowe cienkie – CPV 15131130-5 ilość 5000kg 13. Kiełbasa kanapkowa- CPV 15131130-5 ilość 4200kg 14. Pulpety wieprzowe - CPV 15131130-5 ilość 1500kg 15. Kiełbasa krakowska parzona- CPV 15131130-5 ilość 1500kg 16. Pasztetowa wieprzowa podwędzana CPV 15131130-5 ilość 2500kg 17. Kaszanka wieprzowa jęczmienna- CPV 15131134-3 ilość 800kg 18. Baleron wieprzowy- CPV 15131130-5 ilość 200kg 19. Kiełbasa żywiecka parzona – CPV 15131130-5 ilość 250kg 20. Schab wieprzowy parzony - CPV 15131130-5 ilość 100kg 21. Kiełbasa szynkowa wieprzowa CPV 15131130-5 ilość 200kg 22. Szynka wieprzowa parzona CPV 15131130-5 ilość 150kg 23. Kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 ilość 1700kg 24. Kiełbasa zielonogórska CPV 15131130-5 ilość 300kg Część 2 - Mięso wieprzowe 1.Łopatka bez kości – CPV 15113000-3 – ilość 2700 kg 2. Schab bez kości – CPV 15113000-3 – ilość 2000kg 3. Wątroba – CPV 15114000-0 – ilość 3500kg 4. Mięso mielone wieprzowe - CPV 15113000-3 – ilość 3500kg 5. Mięso drobne wieprzowe - CPV 15113000-3 – ilość 2500kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach