Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Białymstoku ogłasza przetarg
- Adres: 15-276 Białystok, M. Skłodowskiej - Curie
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 831 83 88, , fax. -
- Data zamieszczenia: 2019-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Białymstoku
M. Skłodowskiej - Curie 24A
15-276 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 831 83 88, , fax. -
REGON: 28861000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uskwb.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa wraz z rozładunkiem artykułów spożywczych w okresie 12 miesięcy licząc od daty zawarcia umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony i podpisany przez Wykonawcę zgodny z Załącznikiem nr 1 i Rozdziałem I SIWZ - Formularz Cenowy. 2. Wypełniony i podpisany przez Wykonawcę zgodny z Załącznik nr 2 do SIWZ - Formularz Ofertowy. 3. Oryginał lub poświadczona notarialnie kopia pełnomocnictwa do podpisywania oferty i składania ewentualnych wyjaśnień, jeżeli osobą podpisującą nie jest osoba wskazana w dokumencie wymienionym w Rozdz. IX pkt.II.1 SIWZ. 4. W przypadku, gdy ofertę składają wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia, wymagane jest załączenie dokumentu pełnomocnictwa określającego zakres umocowania pełnomocnika ustanowionego do reprezentowania ich w postępowaniu lub do reprezentowania ich w postępowaniu oraz zawarcia umowy w sprawie przedmiotowego zamówienia publicznego, w myśl art. 23 ustawy Prawo zamówień publicznych. 5. Oznakowanie produktu i dokumenty potwierdzające, że oferowane artykuły żywnościowe pochodzą z produkcji ekologicznej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2021-01-21 - Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2020-12-03 - Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania
Dodano: 2020-11-05 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2019-12-04 - Zakup mleka, przetworów mlecznych, olei i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2019-11-04 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2019-10-25 - „Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania”.
Dodano: 2019-10-14 - Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów spożywczych.
Dodano: 2018-12-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa
Dodano: 2018-11-09 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
Dodano: 2018-10-31