Przetargi.pl
Dostawa wędlin i mięsa dla ZPEW w Lwówku Śląskim

Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych ogłasza przetarg

  • Adres: 59-600 Lwówek Śląski, ul. Parkowa 9
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 075 7824525 , fax. 075 7823577
  • Data zamieszczenia: 2011-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych
    ul. Parkowa 9 9
    59-600 Lwówek Śląski, woj. dolnośląskie
    tel. 075 7824525, fax. 075 7823577
    REGON: 02034801200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolno-Wychowawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin i mięsa dla ZPEW w Lwówku Śląskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Wołowina b/kości 40 kg 2 Karczek z kością 350 kg 3 Schab z kością 350 kg 4 Łopatka wieprzowa bez kości 300 kg 5 Żołądki drobiowe 65 kg 6 Kurczak świeży 900 kg 7 Udka kurczaka 350 kg 8 Kości karkowo schabowe 500 kg 9 Smalec w kostkach 0,2 kg 430 szt. 10 Smalec w batonie 120 kg 11 Żeberka wieprzowe 200 kg 12 Wątroba drobiowa 50 kg 13 Flaki wołowe 65 kg 14 Mięso mielone 400 kg 15 Smalec ze skwarkami 100 kg Wędliny 1 Kiełbasa jarmarczna 350 kg 2 Kiełbasa śląska 50 kg 3 Kiełbasa martadela 40 kg 4 Kiełbasa parówkowa 150 kg 5 Kiełbasa żywiecka 50 kg 6 Kiełbasa zwyczajna 50 kg 7 Kiełbasa szynkowa 30 kg 8 Kiełbasa mielonka 150 kg 9 Kiełbasa ze starej spiżarni 130 kg 10 Kiełbasa delikatesowa z indyka 80 kg 11 Kiełbasa słoikowa 10 kg 12 Ogonówka 50 kg 13 Boczek wędzony parzony 150 kg 14 Szynka konserwowa 70 kg 15 Szynka tyrolska 15 kg 16 Szynka gotowana 5 kg 17 Polędwica sopocka 10 kg 18 Polędwica drobiowa 30 kg 19 Polędwica wędzona 50 kg 20 Baleron gotowany 10 kg 21 Salceson drobiowy 45 kg 22 Pieczeń ala kaczka 25 kg 23 Pieczeń wiejska 50 kg 24 Pieczeń familijna 95 kg 25 Pasztet bretoński 55 kg 26 Pasztet delikatesowy 15 kg 27 Serdelki drobiowe 10 kg 28 Salceson chrzanowy 70 kg 29 Kaszanka 130 kg 30 Pierś z indyka pieczona 55 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatlwowecki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach