Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW

Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg

  • Adres: 59-700 Bolesławiec, al. Tysiąclecia 30
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 7380317 (sekretariat) , fax. 75 7380301
  • Data zamieszczenia: 2013-07-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
    al. Tysiąclecia 30 30
    59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
    tel. 75 7380317 (sekretariat), fax. 75 7380301
    REGON: 00029419000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin, drobiu oraz konserw do kuchni Zamawiającego, z podziałem na trzy części. Zadanie nr 1: Mięso i wędliny:1. KIEŁBASA PARÓWKOWA 1500 kg; 2. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 1300 kg; 3. KIEŁBASA KANAPKOWA 1200 kg; 4. KIEŁBASA MIELONKA 1200 kg; 5. KIEŁBASA MORTADELA 800 kg; 6. KASZANKA 1000 kg; 7. PASZTETOWA 1000 kg; 8. SALCESON WŁOSKI 1000 kg; 9. SMALEC 1000 kg; 10. SCHAB Z KOŚCIĄ 800 kg; 11. KARKÓWKA Z KOŚCIĄ 200 kg; 12. ŁOPATKA Z KOŚCIĄ 1500 kg; 13. SŁONINA w płatach 450 kg; 14. FARSZ KLOPSOWY (MIĘSO MIELONE WOŁOWO WIEPRZOWE) 3000 kg; 15. WOŁOWINA Z KOŚCIA 1000 kg; 16. ANTRYKOT 300 kg; 17. KOŚCI 300 kg; 18. BOCZEK WĘDZONY 100 kg; 19. SZYNKA WĘDZONA 200 kg; 20. OGONÓWKA 800 kg; 21. KIEŁBASA BIAŁA 60 kg; 22. KIEŁBASA ŚLĄSKA 60 kg; 23. PARÓWKI ŚLĄSKIE 150 kg; 24. SMALEC DOMOWY ze skwarkami 400 kg. Zadanie nr 2: Drób: 1. KURCZAKI ŚWIEŻE 1500 kg; 2. WĄTRÓBKA DROBIOWA 300 kg. Zadanie nr 3: Konserwy różne: 1. PASZTET Z DROBIU 160g 1800 szt.; 2. KONSERWA MIĘSNA 110g 2000 szt.; 3. PAPRYKARZ RYBNY 300g 1000 szt.; 4. KONSERWA RYBNA 170g 1300 szt. Dostarczane artykuły spożywcze muszą spełniać stosowne wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W/w artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Dla zapewnienie bezpieczeństwa żywności i żywienia Wykonawca winien posiadać wdrożony system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCAP
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalpsychiatryczny.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach