Przetargi.pl
DOSTAWA WĘDLIN I MIĘSA DLA ZPEW W LWÓWKU ŚLĄSKIM

Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych ogłasza przetarg

  • Adres: 59-600 Lwówek Śląski, ul. Parkowa 9
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 075 7824525 , fax. 075 7823577
  • Data zamieszczenia: 2015-12-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych
    ul. Parkowa 9 9
    59-600 Lwówek Śląski, woj. dolnośląskie
    tel. 075 7824525, fax. 075 7823577
    REGON: 02034801200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolno-Wychowawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA WĘDLIN I MIĘSA DLA ZPEW W LWÓWKU ŚLĄSKIM
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Mięso Wołowina b/kości 200 kg Karczek z kością 350 kg Schab z kością 350 kg Łopatka wieprzowa bez kości 300 kg Żołądki drobiowe 150 kg Kurczak świeży 400 kg Udka kurczaka 500 kg Kości karkowo schabowe 500 kg Smalec w kostkach 0,2 kg 500 KG Żeberka wieprzowe 300 kg Wątroba drobiowa 100 kg Flaki wołowe krojone parzone 200 kg Mięso mielone 500 kg Smalec ze skwarkami 100 kg Wędliny 1 Kiełbasa jarmarczna 350 kg 2 Kiełbasa śląska 150 kg 3 Kiełbasa martadela 100 kg 4 Parówki śląskie 150 kg 5 Kiełbasa żywiecka 80 kg 6 Kiełbasa zwyczajna 200 kg 7 Kiełbasa szynkowa 80 kg 8 Kiełbasa mielonka 150 kg 9 Kiełbasa ze starej spiżarni 130 kg 10 Kiełbasa delikatesowa z indyka 80 kg 11 Kiełbasa słoikowa 100 kg 12 Ogonówka 150 kg 13 Boczek wędzony parzony 250 kg 14 Szynka konserwowa 100 kg 15 Szynka tyrolska 80 kg 16 Szynka gotowana 50 kg 17 Polędwica sopocka 100 kg 18 Polędwica drobiowa 50 kg 19 Szynka wędzona 150 kg 20 Baleron gotowany 100 kg 21 Salceson drobiowy 100 kg 22 Pieczeń ala kaczka 80 kg 23 Pieczeń wiejska 80 kg 24 Pieczeń familijna 100 kg 25 Pasztet bretoński 80 kg 26 Pasztet delikatesowy 80 kg 27 Serdelki drobiowe 150 kg 28 Salceson chrzanowy 70 kg 29 Kaszanka 130 kg 30 Pierś z indyka pieczona 80 kg 31 Kiełbasa krakowska 100 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatlwowecki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach