Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg
- Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
- Data zamieszczenia: 2011-11-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
al. Gen. A. Chruściela 103 103
00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
REGON: 01157424400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA WARZYW PRZETWORZONYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Surówka obiadowa kg 100, Surówka jesienna kg 100, Surówka tradycyjna kg 100, Surówka celesław kg 100, Surówka z marchwi kg 100, Sałatka z buraczków kg 100, Surówka wiosenna kg 100, Surówka z pora kg 100, Surówka z koperkiem kg 100, Surówka z selera kg 100, Surówka rarytas kg 100, Surówka królewska kg 100, Surówka z żurawiną kg 100. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej Nr 2 w Ząbkach.
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa warzyw, owoców, mięsa, artykułów spożywczych, nabiału, mrożonek do Szkoły Podstawowej nr 1 w Piasecznie w okresie 4 miesięcy.
Dodano: 2016-07-19 - Postępowanie na sukcesywne dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących w Brwinowie przy ul. Żwirowej 16 w okresie od 01.09.2016r. do 31.12.2016r.
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 1 w Brwinowie przy ul. Piłsudskiego 11 w okresie od 01.09.2016r. do 31.12.2016r.
Dodano: 2016-06-09 - Postępowanie na sukcesywne dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa żywności do dwóch stołówek szkolnych przy SP nr 5 w Piasecznie.
Dodano: 2016-04-09 - Dostawa owoców, soków owocowych 100% i warzyw na potrzeby Zespołu Szkół Publicznych w Jazgarzewie.
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa świeżych owoców i warzyw oraz kwaszonek do Zespołów Oświatowych na terenie Gminy Siedlce
Dodano: 2016-04-04 - Dostawa mrożonych owoców, warzyw i ryb do Zespołów Oświatowych na terenie Gminy Siedlce
Dodano: 2016-04-01