Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców świeżych i przetworzonych

Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 75531 Koszalin, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900 , fax. 94 34 44 700
  • Data zamieszczenia: 2017-07-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
    75531 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900, fax. 94 34 44 700
    REGON: 33037474200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców świeżych i przetworzonych
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców świeżych i przetworzonych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5a i 5b do siwz. Część I – dostawa warzyw i owoców świeżych. Nazwa oraz (ilość w kg): Ziemniaki jadalne (12 000), Kapusta włoska (100),Kapusta biała głowiasta (900),Kapusta pekińska (400),Ogórek sałatkowy świeży (950),Ogórek gruntowy świeży (150),Pomidory (1 100),Pomidory koktajlowe (100),Marchew (1 000),Cebula (900),Seler korzeń (250),Buraki ćwikłowe (1 000),Papryka słodka (800),Papryka ostra chilli (15),Rzepa (250),Szczypiorek (100),Koperek zielony świeży (50),Natka pietruszki (50),Natka pietruszki karbowana (5),Botwina (20),Pieczarki uprawne świeże (400),Por (150),Czosnek (50),Rzodkiewka (150),Rzodkiew biała (250),Sałata (200),Dynia hokkaido świeża (50),Cukinia świeża (50),Kapusta kwaszona (400),Ogórki kiszone (400),Jabłka (200),Pomarańcze (700),Mandarynki (500),Banany (1 000),Nektarynki (300),Śliwki (200),Gruszki (400),Kiwi (400),Winogrona białe (50),Winogrona ciemne (50),Cytryny (500). Część II – dostawa warzyw i owoców przetworzonych. Nazwa oraz (ilość w kg): Groszek konserwowy 0,3-0,4 kg (150),Kukurydza konserwowa 0,3-0,4 kg (200),Oliwka konserwowa czarna i zielona 0,8-1,0 kg (30),Pieczarka marynowana 0,4-1,0 kg (20),Papryka konserwowa 0,8-2,5 kg (200),Szczaw konserwowy 2,0-2,5 kg (150),Ogórki konserwowe całe 0,8-1,6 kg (1 000),Sałatka szwedzka 0,8-2,5 kg (500),Seler tarty konserwowy 0,8-1,5 kg (100),Sałatka konserwowa z czerwonej kapusty 0,8-1,6 kg (300),Buraki konserwowe krojone w kostkę 0,8-2,5 kg (100),Fasola szparagowa żółta konserwowa 0,8-2,5 kg (300),Fasola biała konserwowa 0,4-2,5 kg (200),Fasola czerwona konserwowa 0,4-2,5 kg (50),Fasola biała Piękny Jaś opak 1 kg (200),Groch łuskany połówki opak. 1 kg (200),Soczewica czerwona łuskana połówki opak. 0,5-1,0 (150),Orzechy laskowe łuskane całe opak. 0,150-0,400 kg (5),Orzechy włoskie łuskane całe opak. 0,15-0,400 kg (5),Słonecznik łuskany opak. 0,150-0,400 kg (5),Mandarynka w syropie 0,3-1,0 kg (20),Ananas w syropie 0,3-1,0 kg (200),Brzoskwinie w syropie 0,3-1,0 kg (30),Żurawina do mięs, pasztetów i serów 0,2-0,4 kg (5),Koncentrat pomidorowy 30% 0,8-1,0 kg (300),Dżem owocowy (truskawkowy, śliwkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy) 3,0-4,0 kg (800),Zaprawa kompotowa owocowa (truskawkowa, wiśniowa, z czarnej porzeczki, malinowa, wieloowocowa) 3,0-4,0 kg (2 000),Śliwka kalifornijska suszona cała opak. 0,2-1,0 kg (5),Morela suszona cała opak. 0,2-1,0 kg (5),Rodzynki suszone opak. 0,2-1,0 kg (5).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-3

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach