Przetargi.pl
Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych dla Zakładu Karnego w Stargardzie

Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 915 763 160
  • Data zamieszczenia: 2020-10-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
    Al. Żołnierza 42
    73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 915 763 160
    REGON: 00032042000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I 1. Ziemniaki jadalne, klasa I, dostawy całoroczne– 70 000 kg Część II 1. Buraki ćwikłowe, dostawy całoroczne, klasa I – 7 000 kg 2. Marchew, dostawy całoroczne, klasa I - 25 000 kg 3. Cebula, dostawy całoroczne, klasa I – 10 000 kg 4. Pomidor, klasa I, dostawy realizowane od początku umowy do 31 grudnia oraz od 1 kwietnia do końca umowy - 1 000 kg 5. Ogórek, klasa I, dostawy realizowane od początku umowy do 31 grudnia oraz od 1 kwietnia do końca umowy – 1 000 kg 6. Sałata masłowa, klasa I, dostawy realizowane od początku umowy do 31 grudnia oraz od 1 kwietnia do końca umowy – 100 kg 7. Kapusta biała, klasa I – w tym kapusta młoda od 1 maja do 31 sierpnia – 1 500 kg 8. Kalafior, klasa I, dostawy od początku umowy do 30 listopada oraz od 1 maja do końca umowy - 600 kg 9. Jabłka, klasa I, dostawy całoroczne – 4 000 kg 10. Pietruszka korzeń, klasa I, dostawy całoroczne – 7 000 kg 11. Seler korzeń, klasa I, dostawy całoroczne – 7 000 kg 12. Por, klasa I, dostawy całoroczne - 4 000 kg 13. Kapusta czerwona, klasa I, dostawy całoroczne - 500 kg 14. Kapusta pekińska, klasa I, dostawy całoroczne – 1 500 kg 15. Koper zielony, klasa I, dostawy realizowane od początku umowy do 31 grudnia oraz od 1 maja do końca umowy – 100 kg 16. Gruszki, klasa I, dostawy całoroczne – 100 kg 17. Truskawki, klasa I, dostawy od 1 czerwca do 30 lipca – 100 kg 18. Papryka, klasa I, dostawy całorocznie – 300 kg 19. Botwina, klasa I, dostawy od 1 kwietnia do końca umowy – 200 kg 20. Brzoskwinie, klasa I, dostawy od 15 sierpnia do 15 października – 100 kg 21. Fasolka szparagowa, klasa I, dostawy od początku umowy do 15 października oraz od 1 lipca do końca umowy – 100 kg 22. Brokuł, klasa I, dostawy realizowane od początku umowy do 31 grudnia oraz od 1 czerwca do końca umowy – 300 kg 23. Szczypior, dostawy od 1 marca do końca umowy, klasa I - 100 kg 24. Cukinia, dostawy od początku umowy do 30 listopada oraz od 15 czerwca do końca umowy - 400 kg 25. Dynia, dostawy od początku umowy do 30 listopada oraz od 15 czerwca do końca umowy – 400 kg Część III 1. Kapusta kiszona, zamawiana całorocznie – 6 000 kg 2. Ogórek kiszony, zamawiany całorocznie - w tym ogórek małosolny w okresie od 15 czerwca do 15 sierpnia – 2 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach