Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 32-700 Bochnia, Krakowska 31
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-05-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej
    Krakowska 31
    32-700 Bochnia, woj. małopolskie
    REGON: 000304349
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://szpital-bochnia.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiotem Zamówienia jest warzyw i owoców (dalej jako Towar) dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty WieckiejLp. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - wymagania jakościowe odnoszące się do co najmniej głównych elementów składających się na przedmiot zamówienia zgodnie z art. 246 ust. 1 Ustawy Pzp Ilość (*) J. m.1. 2. 3. 4.1. Banany 500 kg2. Arbuz 100 kg3. Borówki 50 kg4. Brokuły 130 kg5. Brukselka 50 kg6. Brzoskwinie 50 kg7. Buraki czerwone 3400 kg8. Cebula 700 kg9. cebula dymka 50 pęk10. Cytryna 200 kg11. Czosnek 450 szt.12. Cukinia 25 kg13. Dynia 60 kg14. Fasola 'Jaś' sucha 80 kg15. Fasolka szparagowa zielona 100 kg16. Fasolka szparagowa żółta 100 kg17. Grejpfrut 400 kg18. Gruszka 660 kg19. Jabłka deserowe 7500 kg20. Kapusta pekińska 600 szt.21. Kalafiory świeże 90 szt22. Kapusta biała 3200 kg23. Kapusta biała nowa 170 szt24. Kapusta czerwona 900 kg25. Kapusta kiszona 680 kg26. Koper świeży 4000 pęk27. Maliny 100 kg28. Mandarynki 300 kg29. Marchew 7500 kg30. Morele 50 kg31. Ogórek kiszony 750 kg32. Ogórki świeże 1500 kg33. Papryka czerwona 450 kg34. Pieczarki 1600 kg35. Pietruszka 2000 kg36. Pietruszka zielona świeża 4000 pęk37. Pomarańcze 380 kg38. Pomidory 3000 kg39. Pory 380 kg40. Rzodkiewka 900 pęk41. Sałata lodowa 750 szt.42. Sałata zielona 6750 szt43. Seler 700 kg44. Susz buraczany 80 kg45. Szczypiorek 850 pęk46. Śliwki 50 kg47. Ziemniaki 30000 kg48. ananas 320 szt.49. kiwi 160 kg50. seler naciowy 10 szt.51. cebula czerwona 80 kg52. limonka 10 kg53. Truskawki 50 kg4.2) Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - Szczegółowa Oferta Cenowa- załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-05-24

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach