Zespół Szkół Publicznych Szkoła Podstawowa i Gimnazjum ogłasza przetarg
- Adres: 38-450 Dukla, ul. Kościuszki 13
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-13 4331570 , fax. 0-13 4331570
- Data zamieszczenia: 2009-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Publicznych Szkoła Podstawowa i Gimnazjum
ul. Kościuszki 13 13
38-450 Dukla, woj. podkarpackie
tel. 0-13 4331570, fax. 0-13 4331570
REGON: 18002948400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://dukla.no-ip.info/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa świeżego mięsa i świeżych produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
DOSTAWA ŚWIEŻEGO MIĘSA I ŚWIEŻYCH PRODUKTÓW MIĘSNYCH Antrykot wołowy - 300,00 kg, Biodrówka wieprzowa - 100,00 kg, Filet z kurczaka - 1300,00 kg, Karkówka wieprzowa b/k - 450,00 kg, Kości wieprzowe od schabu, świeże - 600,00 kg, Kurczak patroszony cały - 300,00 kg, Łopatka wieprzowa b/k - 1600,00 kg, Porcja rosołowa z kurczaka, świeża - 300,00 kg, Schab b/k - 950,00 kg, Szynka surowa wieprzowa b/k - 200,00 kg, Udko z kurczaka - 2 150,00 kg, Udziec wołowy b/k - 100,00 kg, Udziec z indyka b/k - 200 kg. Żeberka wieprzowe - 200,00 kg, Boczek gotowany, wędzony - 90,00 kg, Kiełbasa ieprzowo-cielęca - 500,00 kg, Parówka cielęca - 400,00 kg, Pasztet z mięsa mieszanego - 5,00 kg, Szynka wieprzowa gotowana, krojona - 5,00 kg, Wątróbka drobiowa, świeża - 50,00 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności określonej przedmiotem zamówienia, 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, 5) złożą formularz ofertowy wraz z wymaganymi dokumentami, oświadczeniami, załącznikami oraz zaświadczeniami, 6) spełniają wymagania określone ustawą Prawo zamówień publicznych oraz niniejszą specyfikacją, spełnia/ nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: 1. Formularz ofertowy ( wg załącznika Nr 1), 2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych ( z wykorzystaniem wzoru - załącznik Nr 2, 3. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualny zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 4. Akceptowane warunki umowy (załącznik nr 3 - wzór umowy).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://dukla.no-ip.info/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 15 i Przedszkola nr 18 w Stalowej Woli na potrzeby projektu Przedszkole na dobry start - Rozwój edukacji przedszkolnej w gminie Stalowa Wola Oś Priorytetowa IX, Działanie 9.1 RPO WP 2014-2020
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Dodano: 2016-07-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Placówek Oświatowych w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-08 - SPZZOZ.NT.III.382-12/16 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-07 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Głogowie Małopolskim przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-06-07 - SPZZOZ.NT.III.382-11/16 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Szpitala Powiatowego Nowej Dębie
Dodano: 2016-06-03 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-03-01