Przetargi.pl
Dostawa świeżego mięsa i świeżych produktów mięsnych.

Zespół Szkół Nr 1 w Dukli ogłasza przetarg

  • Adres: 38-450 Dukla, ul. Kościuszki 13
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 4331570 , fax. 13 4331570
  • Data zamieszczenia: 2014-12-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 1 w Dukli
    ul. Kościuszki 13 13
    38-450 Dukla, woj. podkarpackie
    tel. 13 4331570, fax. 13 4331570
    REGON: 18002948400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa świeżego mięsa i świeżych produktów mięsnych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Mięso: Antrykot wołowy - 300,00 kg, Biodrówka wieprzowa -- 260,00 kg, Filet z kurczaka - 1200,00 kg, Karkówka wieprzowa b/k - 150,00 kg, Kości wieprzowe od schabu, świeże - 500,00 kg, Kurczak patroszony cały - 550,00 kg, Łopatka wieprzowa b/k - 1500,00 kg, Medaliony z indyka b/k - 400,00 kg, Porcja rosołowa z kurczaka, świeża - 300,00 kg, Schab b/k - 1200,00 kg, Szynka surowa, wieprzowa b/k - 800,00 kg, Udko z kurczaka - 2200,00 kg, Udziec wołowy b/k - 150,00 kg, Udziec z indyka b/k - 200,00 kg, Żeberka wieprzowe - 300,00 kg. Produkty mięsne: Boczek gotowany, wędzony - 80,00 kg, Kiełbasa wieprzowo-cielęca (min. 50% cielęciny) - 1100,00 kg, Parówka wieprzowo-cielęca (min. 70% mięsa) - 700,00 kg, Pasztet z mięsa mieszanego - 50,00 kg, Wątróbka drobiowa, świeża - 100,00 kg, Filet wędzony z indyka - 15,00 kg, Kurczak gotowany - 30,00 kg, Szynka wieprzowa, swojska, tradycyjna - 50,00 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności wyrażony w dniach
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs1dukla.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach