Zespół Szkół Nr 1 w Ropczycach ogłasza przetarg
- Adres: 39-100 Ropczyce, ul. Wyspiańskiego 8
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 2218419 , fax. 17 2218419
- Data zamieszczenia: 2016-01-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 1 w Ropczycach
ul. Wyspiańskiego 8 8
39-100 Ropczyce, woj. podkarpackie
tel. 17 2218419, fax. 17 2218419
REGON: 69175033200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://zs1ropczyce.dbv.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: gminna jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb mrożonych - filetów rybnych oraz różnych produktów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 1 w Ropczycach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 1 w Ropczycach. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 6 do SIWZ, odpowiednio dla: 1)Części nr I zamówienia - Różne produkty spożywcze - CPV 15800000-6. Zakres zamówienia obejmuje dostawę: 1. Żurawina - owoce suszone bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008, soli oraz tłuszczu w opakowaniach jednostkowych o wadze ok. 150 g - CPV 032223202 - ilość: 60 sztuk; drożdże w opakowaniu o wadze ok. 100 g - CPV 15899000-6 - ilość: 20 sztuk; sól sodowo - potasowa o obniżonej zawartości sodu, biała, opakowanie jednostkowe o wadze - 1 kg - CPV 15872400-5 - ilość: 40 kg. 2)Części nr II zamówienia - ryby mrożone - filety rybne - CPV 15220000-6. Zakres zamówienia obejmuje dostawę: 1. Filet z mintaja mrożony filet bez skóry (shp) * I klasa 10 % glazury CPV 15220000-6 - ilość 300 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zs1ropczyce.dbv.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Lesku
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie
Dodano: 2016-06-10 - EZ/215/61/2016 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 8 pakietów.
Dodano: 2016-05-12 - dostawa: różnych produktów spożywczych dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-05-09 - Cykliczne dostawy pieczywa i artykułów spożywczych dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli w okresie trzech lat , licząc od daty podpisania umowy
Dodano: 2016-04-27 - EZ/215/47/2016 Zakup i dostawa wędlin
Dodano: 2016-04-20 - dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek
Dodano: 2016-04-05