Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41-806 Zabrze, ul. Janika
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2020-05-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12
    41-806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 32102300000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa-Zakład Karny w Zabrzu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    ZADANIE Nr I: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Chleb zwykły pszenno-żytni, krojony, pakowany 400 g 78 000 kg 2. Chleb pszenny, krojony, pakowany, waga 400 g 6 500 kg 3. Chleb graham krojony pakowany 400g 1 000 kg 4. Chleb bezglutenowy, krojony, pakowany 400 g 10 kg 5. Bułka pszenna – waga 1 szt. 50 g 1 500 kg 6. Bułka tarta opakowanie 500 g 600 kg ZADANIE Nr II: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Serek homogenizowany naturalny 150 g 1 900 kg 2. Serek homogenizowany waniliowy 150 g 1 100 kg 3. Serek homogenizowany truskawkowy 150 g 1 000 kg 4. Serek kanapkowy (śmietankowy, ziołowy, warzywny) 100 g do 150 g 800 kg 5. Serek topiony 100 g 500 kg 6. Twaróg chudy 200 g do 250 g 2 100 kg 7. Serek fromage (naturalny, ziołowy, warzywny) 80 g do 100 g 900 kg 8. Serek ziarnisty opak. 100 g do 200 g 700 kg 9. Śmietana UHT 12% od 0,5 l – 1 litr karton 700 l 10. Mleko w proszku granulowane odtłuszczone od 1 kg – 20 kg 200 kg ZADANIE Nr III: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Margaryna mleczna – produkt spożywczy otrzymany z mieszaniny tłuszczów roślinnych i olejów surowych, zawartość tłuszczu min. 50 % - kostka 250 g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej 660 kg 2. Roślinne do smarowania pieczywa – produkt spożywczy otrzymany z mieszaniny tłuszczów i olejów roślinnych. Produkt łatwy do rozsmarowania na pieczywie. Zawartość tłuszczu min. 50 %, kostka 200 g – 250 g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej 11 000 kg 3. Olej roślinny do smażenia, sałatek, surówek – opakowanie od 3 do 5 litrów 2 600 l ZADANIE Nr IV: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Chrzan tarty na kwasku cytrynowym opak. 900 g 315 kg 2. Koncentrat pomidorowy 30% opak. 900 g 3 150 kg 3. Szczaw konserwowy krojony skład: szczaw, woda, sól, utrwalony przez pasteryzację, opak. 900 g 810 kg 4. Leczo pieczarkowe- produkt otrzymany z pieczarek, cebuli, papryki, marchwi, konc. pomidorowego, cukru, soli, oleju, przypraw i wody opak. 900 g 1 800 kg 5. Groszek konserwowy kl. I. opak. 400 g z otwieraczem 1 000 kg 6. Dżem truskawkowy opak. od 10 kg w tym minimum 40 g owoców na 100 g produktu 900 kg 7. Dżem czarna porzeczka opak.od 10 kg w tym minimum 40 g owoców na 100 g produktu 800 kg 8. Dżem wiśniowy opak. od 10 kg w tym minimum 40 g owoców na 100 g produktu 800 kg 9. Dżem brzoskwiniowy opak. od 10 kg w tym minimum 40 g owoców na 100 g produktu 1 000 kg 10. Marmolada opak. od 10 kg 850 kg ZADANIE Nr V: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Jaja kurze – klasa M 55 000 szt. ZADANIE Nr VI: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Mintaj tusze b/głów mrożone ( blok od 5 kg do 10 kg netto ) 250 kg 2. Burger rybny panierowany ( waga od 60 g do 100 g ) 600 kg ZADANIE Nr VII: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kluski śląskie – opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 100 kg 2. Pyzy ziemniaczane, opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg (waga 1 szt. od 40-50 g) 120 kg 3. Knedle ze śliwkami opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 160 kg 4. Pierogi z serem opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 160 kg 5. Pierogi ze szpinakiem opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 120 kg 6. Pierogi ruskie opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 120 kg 7. Pierogi z truskawkami opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 120 kg 8. Brokuły zamrożone, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 250 kg 9. Kalafior zamrożony, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450 g – 5 kg 280 kg 10. Szpinak mrożony rozdrobniony o barwie zielonej, bez wyczuwalnych włókien, opakowanie jednostkowe 450 g – 5 kg 360 kg ZADANIE Nr VIII: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Czosnek mielony opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 55 kg 2. Liść laurowy opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1kg 25 kg 3. Majeranek opakowanie jednostkowe od 0,25 do1 kg 55 kg 4. Papryka mielona ostra, czerwona opak. 500-1000 g 55 kg 5. Pieprz naturalny czarny miel. opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 100 kg 6. Przyprawa typu Jarzynka opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 600 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g 2 600 kg 8. Ziele angielskie opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 30 kg 9. Cukier waniliowy luzem opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 5 kg 10. Cynamon, opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 5 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez gru-dek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka pergaminowa lub z tworzywa sztucznego od 0,25 do 1kg 30 kg 12. Pietruszka suszona opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 20 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarepska, opak. 1-10 kg 300 kg 14. Kawa zbożowa, opakowanie 1 kg-10 kg 70 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczu-walny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, opakowanie 1kg-10kg 400 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany gene-tycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów 2 500 kg 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowa-nego alkoholu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płyn-na, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 0,5 litra – 1 litra 200 l 18. Sos boloński opakowanie 1 kg-25 kg 300 kg 19. Rosół z kury opakowanie 1 kg-25 kg 400 kg 20. Zupa barszcz czerwony, proszek ,opakowanie 1 kg-25 kg 260 kg 21. Zupa grzybowa opakowanie 1 kg-25 kg 350 kg 22. Zupa żurek – zakwas ( butelka szklana lub plastikowa 0.5 l – 1 l.) 800 l 23. Sos cygański opakowanie 1 kg-25 kg 150 kg 24. Sos grzybowy opakowanie 1 kg-25 kg 350 kg 25. Sos pieczarkowy opakowanie 1 kg-25 kg 350 kg 26. Sos myśliwski opakowanie 1 kg-25 kg 200 kg ZADANIE Nr IX: L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kostka sojowa, opakowanie 1 kg-25 kg 510 kg 2. Kotlet sojowy, opakowanie 1 kg-25 kg 350 kg 3. Fasola drobna, opakowanie 1 kg-25 kg 580 kg 4. Fasola biała duża, opakowanie 1 kg-25 kg 580 kg 5. Groch łuszczony, opakowanie 1 kg-25 kg 1 000 kg 6. Groch cały, opakowanie 1 kg-25 kg 720 kg 7. Granulat sojowy, opakowanie 1 kg-25 kg 200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w w/w zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach