Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce ogłasza przetarg
- Adres: 03-016 Warszawa, ul. Ciupagi 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 3217650 , fax. 022 8111537, 8110052
- Data zamieszczenia: 2012-09-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce
ul. Ciupagi 1 1
03-016 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 3217650, fax. 022 8111537, 8110052
REGON: 00032049500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej-wymiar sprawiedliwości
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa: różne produkty spożywcze - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa: różne produkty spożywcze - w grupach, rodzaju i ilościach jak poniżej: ZADANIE I - różne produk. spożywcze miód sztuczny - 2500 kg, Kawa zbożowa PN-A-94013:1998 - 2500 kg, Herbata PN-ISO3720:1997 - 3000 kg, Ocet PN-72/A-79733 - 800 litr, Ketchup - 1200 kg, Musztarda PN-A-86964 - 1500 kg, Sól spożywcza PN-C-84081-2:1998 - 7000 kg, Kwasek cytrynowy PN-81/A-79734 - 80 kg, Mąka ziemniaczana PN-93/A-74710 - 500 kg, Koperek suszony PN-VI-74010:1999 - 300 kg, Natka pietruszki susz. PN-VI-74010:1999 - 200 kg, Włoszczyzna susz.( miesz. wieloskła ) PN-VI-74010:1999 - 450 kg, ZADANIE II - fasola fasola JAŚ średni PN-75/R-65031 - 12000 kg,. ZADANIE III - makaron Makaron gruby PN-A-74131:1999 - 20000 kg, ZADANIE IV - przyprawy i przyprawy korzenne Liść laurowy BN-67/3132-10 - 120 kg, Papryka ostra mielona PN-A-86955:1997/Az1:2002 - 220 kg, Ziele angielskie - 120 kg, Pieprz czarny mielony PN-A-86965:1997/Az1:2002 - 300 kg, Majeranek suszony otarty PN-A-86958:1997/Az1:2002 - 200 kg, ZADANIE V - sosy, mieszanki przypraw Sos pieczeniowy PN-A-86951:2006 - 700 kg, Sos myśliwski PN-A-86951:2006 - 700 kg, Sos cygański PN-A-86951:2006 - 600 kg, Sos węgierski PN-A-86951:2006 - 600 kg, Fix do gulaszu - 500 kg, Przyprawa do zup w proszku - 2000 kg, Przyprawa do zup w płynie - 1500 litr Barszcz biały - 1200 kg, Zupa pieczarkowa - 800 kg, Żurek - 800 kg, Rosół drobiowy - 1400 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Każda oferta musi być zabezpieczona wadium. ) ZADANIE I - różne produkty spożywcze - 1600,00 zł. (słownie złotych: jeden tysiąc sześćset 00/100 ZADANIE II- fasola - 1100,00 zł. (słownie złotych: jeden tysiąc sto 00/100) ZADANIE III - makaron - 1000,00 zł. (słownie złotych: jeden tysiąc 00/100) ZADANIE IV- przyprawy i przyp. korzenne - 400,00 zł. (słownie złotych: czterysta 00/100) ZADANIE V- sosy, mieszanki przypraw - 1000,00 zł. (słownie złotych: jeden tysiąc 00/100Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: - pieniądzach, - poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym - gwarancjach bankowych, - gwarancjach ubezpieczeniowych, - poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6 b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r.o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości ( Dz.U.07.Nr.42,poz. 275) Wadium wnoszone w formie pieniężnej należy wpłacać przelewem na konto Zamawiającego NBP O/O W- wa 42101010100401071391200000. Powyższe konto jest kontem nie oprocentowanym. Wadium wnoszone w innej formie należy złożyć w kasie zamawiającego. ( oryginał ).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa produktów żywnościowych na potrzeby ZS Nr 1 w Goworowie
Dodano: 2016-07-27 - Zakup i dostawa mleka i przetworów mleczarskich oraz jaj kurzych świeżych dla 26 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zegrzu i jednostek wojskowych będących na jego zaopatrzeniu
Dodano: 2016-07-22 - Zamówienie na dostawę produktów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkole Podstawowej nr 5 im. Józefa Wybickiego w Mińsku Mazowieckim w okresie IX-XII 2016 r.
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa artykułów spożywczych do Stołecznego Centrum Opiekuńczo - Leczniczego Sp. z o.o.
Dodano: 2016-07-08 - Zakup i sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ŚRODKÓW ŻYWNOŚCI DO STOŁÓWKI PRZEDSZKOLNEJ
Dodano: 2016-07-01 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej wraz z dostawą do wskazanego miejsca
Dodano: 2016-06-27 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do siedzib Zamawiającego przy ul. Wspólnej 2/4 i Pl. Trzech Krzyży 3/5
Dodano: 2016-06-15 - ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ŚRODKÓW ŻYWNOŚCI DO STOŁÓWKI PRZEDSZKOLNEJ
Dodano: 2016-06-13 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej wraz z dostawą do wskazanego miejsca
Dodano: 2016-06-09