Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 4 w Oświęcimiu w roku 2017.

Szkoła Podstawowa nr 4 ogłasza przetarg

  • Adres: 32602 Oświęcim, ul. Śniadeckiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8422124 , fax. 0-33 8422124
  • Data zamieszczenia: 2016-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 4
    ul. Śniadeckiego 26
    32602 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 0-33 8422124, fax. 0-33 8422124
    REGON: 7043186600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 4 w Oświęcimiu w roku 2017.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 4 w Oświęcimiu w roku 2017. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 do niniejszej siwz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I zamówienia: Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin (CPV15100000-9) Część II zamówienia: Dostawa mięsa drobiowego (CPV 15100000-9) Część III zamówienia: Dostawa owoców i warzyw świeżych i przetworzonych (CPV 15300000-1, 15330000-0, 03200000-3) Część IV zamówienia: Dostawa ryb i mrożonek owocowych i warzywnych (CPV 115200000-0, 15331170-9, 15300000-1) Część V zamówienia: Dostawa produktów mleczarskich, tłuszczy pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz jaj kurzych (CPV 15500000-3, 15400000-2, 03142500-3) Część VI zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych (CPV 15800000-6, 15600000-4) Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W takim przypadku wykonawca winien podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zakres przedmiotu zamówienia, o którym mowa w pkcie 1 obejmuje w szczególności: 1) Sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 i w ilościach w nim wskazanych. 2) Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 3) Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, między innymi: -odpowiednie normy jakościowe lub atesty, -odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, -odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, -odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 4) Produkty spożywcze muszą spełniać wymagania zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi dot. żywienia zbiorowego dzieci w placówkach oświatowych. Powinny być oznakowane informacją o zawartych w nich alergenach oraz informacjami dot. wartości odżywczej100g/100ml produktu w tym o: -wartości energetycznej w kJ i kcal, -zawartości tłuszczu w g, w tym nasyconych kwasów tłuszczowych , -zawartości węglowodanów w g, w tym cukrów, -zawartości białka w g, -zawartości soli w g.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach