Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej Lubogoszcz w Kasince Małej z podziałem na zadania - liczba zadań 10

Krakowski Szkolny Ośrodek Sportowy im. Szarych Szeregów ogłasza przetarg

  • Adres: 31549 Kraków, al. Powstania Warszawskiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 124 115 866 , fax. 124 106 437
  • Data zamieszczenia: 2018-01-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Krakowski Szkolny Ośrodek Sportowy im. Szarych Szeregów
    al. Powstania Warszawskiego 6
    31549 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 124 115 866, fax. 124 106 437
    REGON: 19216900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ksos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Placówka wychowania pozaszkolnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej Lubogoszcz w Kasince Małej z podziałem na zadania - liczba zadań 10
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowi dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo - Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej z podziałem na zadania – liczba zadań 10. Zadanie nr 1 – dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 1 zawarty jest w załączniku nr 5.1 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15100000-9 – produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15131130-5 – wędliny Zadanie nr 2 – dostawa ryb i przetworów rybnych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 2 zawarty jest w załączniku nr 5.2 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15200000-0 – ryby przetworzone i konserwowane 15221000-3 – ryby mrożone Zadanie nr 3 – dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 3 zawarty jest w załączniku nr 5.3 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15810000-9 – pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Zadanie nr 4 – dostawa olejów i tłuszczy zwierzęcych lub roślinnych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 4 zawarty jest w załączniku nr 5.4 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15400000-2 – oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Zadanie nr 5 – dostawa produktów mleczarskich Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 5 zawarty jest w załączniku nr 5.5 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3 – produkty mleczarskie Zadanie nr 6 – dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 6 zawarty jest w załączniku nr 5.6 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4 - produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Zadanie nr 7 – dostawa różnych produktów spożywczych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 7 zawarty jest w załączniku nr 5.7 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15800000-6 – różne produkty spożywcze Zadanie nr 8 – dostawa napojów bezalkoholowych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 8 zawarty jest w załączniku nr 5.8 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15980000-1 – napoje bezalkoholowe Zadanie nr 9 – dostawa jaj Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 9 zawarty jest w załączniku nr 5.9 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03142500-3 – jaja Zadanie nr 10 – dostawa produktów przetworzonych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 10 zawarty jest w załączniku nr 5.10 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15330000-0 – przetworzone owoce i warzywa Dostawy powinny odpowiadać normom sanitarnym i higienicznym przewidzianym dla żywności na terenie RP. Przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji, tej samej partii produkcyjnej i dostarczany będzie zgodnie z obowiązującymi na terenie RP przepisami. Płatność za wykonanie przedmiotu zamówienia nastąpi przelewem po każdej dostawie na podstawie faktur częściowych w terminie do 14 dni od daty dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Wynagrodzenie częściowe za zrealizowaną dostawę stanowić będzie sumę iloczynów kwot jednostkowych z oferty wykonawcy i ilości zamawianego asortymentu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5 (od 5.1 do 5.10) do SIWZ. W przypadku podania w tabeli - wykaz asortymentu – załączniki od 5.1 do 5.10 - nazw własnych lub typów, to zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy pzp, zamawiający dopuszcza złożenie ofert równoważnych. Za równoważne zamawiający uzna produkty, które posiadać będą te same składniki, konsystencję, gramaturę oraz składniki odżywcze i walory smakowe, co produkty podane przykładowo. W takim przypadku należy wpisać produkt, jaki oferuje wykonawca. Jeżeli w tabelach występują nazwy konkretnych produktów spożywczych, wykonawca winien uznać, iż podano produkty przykładowe, a zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania produktów równoważnych o właściwościach nie gorszych niż określone w tabelach. Informacje ogólne dla zadań 1- 10. Zadania będą realizowane sukcesywnie wg bieżącego zapotrzebowania zamawiającego, zamawiający przekaże wykonawcy telefonicznie lub drogą elektroniczną wykaz produktów żywnościowych danej dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw w 80 do 96 częściach, a w przypadku dostaw pieczywa w 200 do 250 częściach, ok. 70 % dostaw realizowanych będzie w miesiącach od maja do września 2018 r. Dostawa obejmuje organizację transportu i rozładunku żywności. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. Odbiór dostaw dokonywany będzie w miejscowości Kasinka Mała – droga dojazdowa do Bazy przy końcu asfaltu na drodze dojazdowej do Ośrodka i będzie potwierdzany pisemnie przez pracownika Bazy. Realizacja dostaw musi nastąpić w ustalonym z zamawiającym terminie w godz. od 6:00 do 12:00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach