Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Ośrodka Wczasowego w Jastrzębiej Górze ul. Słowackiego 7 oraz stołówki i bufetu w OPP KWP w Gdańsku ul. Słowackiego 161.

Komenda Wojewódzka Policji w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-819 Gdańsk, ul. Okopowa 15
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3214817 , fax. 058 3214810
  • Data zamieszczenia: 2009-08-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Komenda Wojewódzka Policji w Gdańsku
    ul. Okopowa 15 15
    80-819 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3214817, fax. 058 3214810
    REGON: 19123609400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pomorska.policja.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Ośrodka Wczasowego w Jastrzębiej Górze ul. Słowackiego 7 oraz stołówki i bufetu w OPP KWP w Gdańsku ul. Słowackiego 161.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    MIĘSO WIEPRZOWE Schab b/k 1kg Karkówka b/k 1kg Łopatka b/k 1kg Boczek świeży 1kg Żeberka - paski 1kg Golonka z/k 1kg Szynka b/k 1kg Smalec 1kg Słonina 1kg Mięso gulaszowe 1kg MIĘSO WOŁOWE Wołowina extra 1kg Wołowina b/k 1kg Szponder 1kg Rosbef 1kg Gulaszowe 1kg Antrykot 1 kg WĘDLINY Biała surowa 1kg Boczek wędzony 1kg Parówki grube 1kg Parówki cienkie 1kg Krakowska sucha 1kg Krakowska parzona 1kg Szynka konserwowa 1kg Mielonka konserwowa 1kg Szynka wędzona gotowana 1kg Salami 1kg Ogonówka 1kg Polędwica wędzona 1kg Baleron 1kg Przysmak w konserwie 1kg L-meat 1kg Żywiecka 1kg Szynkowa 1kg Łopatka konserwowa 1kg Szynkówka 1kg Tyrolska 1kg Kaszanka 1kg Pasztet foremkowy 1kg Pasztetowa wędzona 1kg Polędwica Kanadyjska 1kg Kabanosy 1kg Pieczeń ala kaczka 1kg Filet wędzony z indyka 1kg Indyk pieczony 1kg Szynka gotowana 1kg Polędwica Sopocka 1kg Polędwica surowa wędzona 1kg Tuszonka w galarecie 1kg. Metka tatarska 1kg. Podwawelska 1kg Zwyczajna 1kg Śląska 1kg Metka 1kg Piwna 1kg Jałowcowa 1kg Myśliwska 1kg Polska 1kg Tatrzańska 1kg Polędwica drobiowa 1kg Mortadela 1kg Konserwa mięsna 125 g 1kg Pasztet 110 g 1kg Salceson ozorkowy 1kg Krupniok 1kg Wiankowa 1kg Pieczeń Rzymska 1kg Szynka chlebowa 1kg PODROBY Kurczak świeży 1kg Piersi z kurczaka 1kg Udka z kurczaka 1kg Wątróbka z kurczaka 1kg Pierś z indyka 1kg Flaki wołowe 1kg Żołądki drobiowe 1kg Porcje rosołowe 1kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - Spełniają wymagania art. 22 i 24 uPzp , - Wykonawca, który złożył oświadczenie i dokumenty spełnia powyższe warunki.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, - oświadczenie zgodnie z wymogami art. 22 i 24 Ustawy , - druk ofertowy wraz z oświadczeniem o podwykonawcach . Zamawiający dopuszcza wspólne ubieganie się Wykonawców o udzielenie zamówienia publicznego. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu. Do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pomorska.policja.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach