Przetargi.pl
Dostawa produktów spożywczych niezbędnych do przeprowadzenia zajęć dydaktyczno - wyrównawczych z zakresu gastronomii dla uczestników projektu pn.:Podkarpacie stawia na zawodowców

Gmina Krosno ogłasza przetarg

  • Adres: 38-400 Krosno, ul. Lwowska 28a
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 47 43 312 , fax. 13 47 43 312
  • Data zamieszczenia: 2013-02-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Krosno
    ul. Lwowska 28a 28a
    38-400 Krosno, woj. podkarpackie
    tel. 13 47 43 312, fax. 13 47 43 312
    REGON: 00052698900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.krosno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów spożywczych niezbędnych do przeprowadzenia zajęć dydaktyczno - wyrównawczych z zakresu gastronomii dla uczestników projektu pn.:Podkarpacie stawia na zawodowców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia składa się z IV części: I- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych II - Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów III - Dostawa produktów mleczarskich IV - Dostawa różnych produktów spożywczych CZĘŚĆ I. Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych. Lp. Nazwa produktu Jednostka Ilość 1 Antrykot kg 6 2 Boczek wędzony kg 3 3 Cielęcina kg 3 4 Filet drobiowy kg 24 5 Filet z indyka kg 3 6 Kaczka mrożona szt. 3 7 Karkówka kg 3 8 Królik mrożony szt 3 9 Kurczak szt 6 10 Łopatka wieprzowa kg 6 11 Polędwica wieprzowa kg 3 12 Polędwica wołowa kg 6 13 Ryba tilapia mrożona kg 6 14 Schab bez kości kg 9 15 Szynka konserwowa kg 3 16 Szynka surowa kg 6 17 Udko z kurczaka szt 24 18 Wątroba drobiowa kg 3 19 Żeberka kg 1,5 CZĘŚĆ II. Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów. Lp. Nazwa produktu Jednostka Ilość 1 Banany kg 3 2 Brokuły szt 6 3 Buraki kg 12 4 Cebula kg 6 5 Cebula czerwona kg 1.5 6 Cytryna kg 1,5 7 Czosnek świeży główka 9 8 Fasola czerwona kg 1,5 9 Fasola Jaś kg 1,5 10 Fasolka szparagowa mrożona kg 1,5 11 Groch cały kg 1,5 12 Groch łuskany połówki kg 1,5 13 Groszek zielony mrożony kg 3 14 Grzyby kurki mrożone kg 3 15 Jabłka kg 9 16 Kalafior szt 6 17 Kapusta biała główka 6 18 Kapusta czerwona główka 3 19 Kapusta pekińska szt 6 20 Kapusta włoska szt 3 21 Kiwi szt 9 22 Kokos gram 600 23 Koperek pęczek 30 24 Mak gram 1500 25 Mandarynki kg 1,5 26 Marchew kg 9 27 Marchewki małe mrożone kg 1,5 28 Morele suszone gram 1200 29 Natka pietruszki pęczek 30 30 Ogórek szklarniowy szt 12 31 Ogórki konserwowe słoik 12 32 Ogórki kwaszone słoik 6 33 Papryka czerwona kg 12 34 Papryka konserwowa słoik 9 35 Pieczarki kg 9 36 Pieczarki marynowane słoik 6 37 Pietruszka kg 6 38 Pomarańcze kg 6 39 Pomidor kg 3 40 Pomidory całe w puszce szt 6 41 Pomidory w kawałkach w puszce szt 6 42 Por szt 21 43 Rzodkiewka pęczek 6 44 Sałata szt 9 45 Seler kg 6 46 Seler naciowy szt 3 47 Szczypiorek pęczek 30 48 Szpinak mrożony op. 3 49 Truskawki mrożone kg 6 50 Winogrono kg 3 51 Ziemniaki kg 18 CZĘŚĆ III. Dostawa produktów mleczarskich. Lp. Nazwa produktu Jednostka Ilość 1 Jogurt naturalny l 1,5 2 Margaryna Kasia kostka 24 3 Margaryna zwykła kostka 12 4 Masło 82% tłuszczu kostka 45 5 Mleko skondensowane słodzone w puszce szt 6 6 Mleko UHT 2% l 21 7 Ser biały kg 6 8 Ser żółty kg 3 9 Smalec kostka 6 10 Śmietana 18 % ml 3000 11 Śmietanka 30 % l 3 CZĘŚĆ IV. Dostawa różnych produktów spożywczych. Lp. Nazwa produktu Jednostka Ilość 1 Ananas w puszce szt 9 2 Brzoskwinie w puszce szt 9 3 Budyń śmietankowy szt 12 4 Bulionetki drobiowe szt 12 5 Bulionetki pieczeniowe szt 12 6 Bulionetki wołowe szt 12 7 Bułka tarta torebka 3 9 Chrzan tarty ml 600 8 Cukier kryształ kg 12 10 Cukier puder kg 3 11 Cukier waniliowy torebka 12 12 Czosnek marynowany słoik 3 13 Drożdże gram 600 14 Dżem żurawinowy słoik 3 15 Fasolka biała konserwowa puszka 3 16 Fasolka czerwona konserwowa puszka 3 17 Galaretka agrestowa szt 6 18 Galaretka brzoskwiniowa szt 6 19 Galaretka cytrynowa szt 6 20 Galaretka pomarańczowa szt 6 21 Galaretka truskawkowa szt 6 22 Galaretka wiśniowa szt 6 23 Groszek konserwowy puszka 9 24 Grzyby suszone gram 1500 25 Herbata owocowa ekspresowa w torebkach torebka 300 26 Jaja kurze świeże o gramaturze 50g szt 360 27 Kakao gram 750 28 Kasza gryczana gram 1500 29 Kasza jęczmienna średnia gram 1500 30 Kasza kuskus gram 1500 31 Kawa rozpuszczalna gram 600 32 Ketchup łagodny szt 3 33 Ketchup pikantny szt 3 34 Koncentrat buraczany szt 3 35 Kostka bulionowa cielęca kostka 12 36 Kostka bulionowa drobiowo - wołowa kostka 12 37 Kostka bulionowo grzybowa kostka 12 38 Kukurydza konserwowa w puszce szt 9 39 Kwasek cytrynowy szt 3 40 Maga ml 750 41 Majonez l 1,5 42 Makaron nitki gram 1500 43 Makaron spaghetti gram 1500 44 Makaron świderki gram 1500 45 Marmolada wieloowocowa szt 3 46 Marmolada z różą szt 3 47 Masa makowa w puszce szt 3 48 Mąka krupczatka kg 6 49 Mąka pszenna kg 21 50 Mąka tortowa kg 9 51 Mąka ziemniaczana kg 3 52 Musztarda słoik 3 53 Ocet winny jabłkowy ml 1500 54 Olej l 9 55 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia l 3 56 Oliwki czarne w zalewie słoik 6 57 Oliwki zielone w zalewie słoik 6 58 Pieprz mielony torebka 9 59 Pieprz ziarnisty torebka 9 60 Pieprz ziołowy ziarnisty torebka 9 61 Płatki migdałowe gram 600 62 Powidło śliwkowe słoik 6 63 Proszek do pieczenia torebeczka 15 64 Przecier pomidorowy l 3 65 Przyprawa suszone pomidory, czosnek, bazylia słoiczek 3 66 Przyprawa cynamon torebka 3 67 Przyprawa czosnek granulowany torebka 3 68 Przyprawa do mięsa mielonego torebka 3 69 Przyprawa do mięsa wieprzowego torebka 3 70 Przyprawa do pizzy torebka 3 71 Przyprawa gałka muszkatołowa torebka 3 72 Przyprawa goździki torebka 3 73 Przyprawa imbir mielony torebka 3 74 Przyprawa kminek cały torebka 3 75 Przyprawa kolendra torebka 3 76 Przyprawa liść laurowy torebka 3 77 Przyprawa majeranek torebka 3 78 Przyprawa oregano torebka 3 79 Przyprawa papryka ostra torebka 3 80 Przyprawa papryka słodka torebka 3 81 Przyprawa tymianek torebka 3 82 Przyprawa ziele angielskie torebka 3 83 Rodzynki gram 900 84 Ryż naturalny kg 3 85 Sos sałatkowy czosnkowy torebka 6 86 Sól kg 3 87 Żelatyna torebka 6 Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości towarów w ramach istniejącej umowy oraz możliwość niepełnej realizacji wartości umowy. Dostawa towaru odbywać się będzie na koszt Wykonawcy sukcesywnie, każdorazowo do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Krośnie, 38-400 Krosno, ul. Bema 46, w terminie do 24 godzin od zamówienia telefonicznego. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu artykułów spożywczych dobrej jakości tj: świeżych, I gatunku, czystych, bez objawów chorób pleśni, bez obcych zapachów, nie robaczywych - dotyczy warzyw i owoców, o właściwej gramaturze oraz z właściwym terminem przydatności do spożycia. Jakość sprzedawanego towaru będzie zgodna z wymaganiami Polskich Norm. Towary będą oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. Do każdej dostawy Wykonawca powinien dołączyć dokument zwierający: nazwę towaru, datę ważności (produkt musi być oznakowany), datę minimalnej trwałości, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia - nie dotyczy świeżych warzyw i owoców, wymagane atesty, orzeczenia, handlowy dokument identyfikacyjny w przypadku mięsa i wędlin, ilość i cenę
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.krosno.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach