Przetargi.pl
Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem

Publiczne Gimnazjum im. Orląt ogłasza przetarg

  • Adres: 37-420 Rudnik nad Sanem, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 015 8762603 , fax. 015 8766193
  • Data zamieszczenia: 2010-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Publiczne Gimnazjum im. Orląt
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7 7
    37-420 Rudnik nad Sanem, woj. podkarpackie
    tel. 015 8762603, fax. 015 8766193
    REGON: 83044874900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Publiczne Gminazjum

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Publicznym Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem, w tym: 1).Część 1: Dostawa mięsa i wędlin. Lp Artykuł Ilość 1. Mięso szynkowe (szynka bez kości) 450 kg 2. Mięso mielone wieprzowe 400 kg 3. Schab bez kości 400 kg 4. Karczek bez kości 400 kg 5. Kiełbasa wiejska 150 kg 6. Kiełbasa zwyczajna 120 kg 7. Kiełbasa gilowa do 100g 1szt 150 kg 8. Boczek wędzony gotowany 30 kg 9. Parówki wieprzowe cienkie 150 kg 10. Mortadela 50 kg 11. Słonina bez skóry 20 kg 12. Kaszanka 100 kg 13. Kości schabowe 300 kg 14. Smalec 50 kg 15. Słonina 20 kg 16. Filet drobiowy 800 kg 17. Udka drobiowe 100 kg 18. Kości drobiowe 200 kg 19. Kurczak 20 kg 20. Filety rybne z Soli 320 kg b)Część 2: Dostawa warzyw oraz owoców. Lp. Artykuł Ilość 1. Ziemniaki 8000 kg 2. Czosnek 15 kg 3. Czosnek 40 szt 4. Por 80 szt. 5. Rzodkiewka 40 szt 6. Natka pietruszki i kopru świeża 500 szt 7. Seler 100 kg 8. Burak ćwikłowy 450 kg 9. Marchew 750 kg 10. Pietruszka korzeń 200 kg 11. Cebula 300 kg 12. Fasola Jaś duża 100 kg 13. Fasola drobna groch biały 50 kg 14. Groch łuskany 20 kg 15. Papryka czerwona 5 kg 16. Pomidory 100 kg 17. Pieczarki 10 kg 18. Ogórek świeży 200 kg 19. Kapusta biała 200 szt. 20. Kapusta biała 100 kg 21. Kapusta włoska 30 kg 22. Kapusta włoska 60 szt. 23. Kapusta pekińska 200 szt. 24. Kalafior 50 szt. 25. Truskawka świeża 6 kg 26. Jabłko 1000 kg 27. Gruszka 200 kg 28. Brzoskwinia 100 kg 29. Nektaryna 100 kg 30. Banan 500 kg 31. Cytryna 20 kg 32. Pomarańcza 100 kg 33. Mandarynka 150 kg 34. Kapusta kiszona, wiadro 10 kg 100 szt. 35. Ogórki kiszone, wiadro 6 kg 40 szt. 36. Jabłka kostka krojona prażona wiadro 10 kg 10 szt. 37. Sałatka z kapusty czerwonej, słoik 0,9kg 50 szt. 38. Sałatka warzywna, słoik 0,9kg 50 szt. 39. Kukurydza konserwowa 400g 30 szt. 40. Papryka czerwona konserwowa, słoik 0,9kg 30 szt. 41. Ogórki korniszony, słoik 0,9kg 30 szt. 42. Ćwikła z chrzanem, słoik 0,9 kg. 60 szt. c) Część 3: Dostawa nabiału, tłuszczy oraz jajek Lp. Artykuł Ilość 1. Jajka spożywcze, klasa A, kategoria I (duże) 5 000 szt. 2. Śmietana 22 %, 1 l 400 szt. 3. Jogurt naturalny 1 l 50 szt. 4. Jogurt naturalny 3 l 10 szt 5. Mleko 2 %, karton 1 l 200 szt. 6. Masło, min. 82% tł., 200 g 450 szt. 7. Ser twarogowy, półtłusty, paczki do 1,5 kg 150 kg 8. Ser żółty, gouda pełnotłusty, bloczki 1 - 1,5 kg 6 kg 9. Jogurt, różne smaki, kubek do 125 g 1000 szt. 10. Drożdże 100g 40 szt. d)Część 4: Dostawa pieczywa. Lp. Artykuł Ilość 1. Chleb mieszany pakowany, krojony 0,9-1 kg 2000 szt. 2. Rogaliki francuskie 900 szt. 3. Bułka zwykła, świeża ok.100 g 300 szt. 4. Andrut 20 kg 5. Drożdżówki 100 g 900 szt. 6. Drożdżówki 50 g 900 szt. 7. Pączki 900 szt. 8. Ciasto maślane/jogurtowe 40 kg 9. Bułka tarta 0,5 kg 100 kg e)Część 5: Dostawa artykułów spożywczych. Lp. Artykuł Ilość 1. Sól spożywcza jodowana, op. 1 kg 200 szt. 2. Mąka pszenna, op. 1 kg 350 szt. 3. Kasza jęczmienna gruba, op. 900g -1 kg 40 szt. 4. Kasza gryczana, op. 1 kg 100 szt. 5. Ryż biały op. 1kg 250 szt. 6. Kasza manna, op. 0,5kg 100 szt. 7. Cukier puder, op. 0,5 kg 5 szt. 8. Rodzynki, op. 0,5 kg 5 szt. 9. Cukier waniliowy, op. 32 g 80 szt. 10. Cukier kryształ, op. 1 kg 900 szt. 11. Miód pszczeli wielokwiatowy, słoik 400 g 10 szt. 12. Makaron świderki, op. 500 g Lubella lub równoważny 500 szt. 13. Makaron łazankowy, op. 500 g Lubella lub równoważny 150 szt. 14. Makaron nitka, op. 500 g Lubella lub równoważny 100 szt. 15. Makaron spaghetti, op. 500 g Lubella lub równoważny 100 szt. 16. Herbata ekspresowa, 1 op. - 100 saszetek 200 szt. 17. Mąka ziemniaczana, op. 0,5 kg 10 szt. 18. Budyń, op. 1,30 kg 30 szt. 19. Kisiel, różne smaki, op. 1,3 kg 45 szt. 20. Sos pomidorowo 38g- 44 g 200 szt. 21. Sos sałatkowy, op. 1 kg 2 szt. 22. Sos cygański, op. 900 g 2 szt. 23. Sos myśliwski op. 1kg 4 szt. 24. Sos pieczarkowy, op. 1 kg 2 szt. 25. Sos grzybowy, op. 1 kg 2 szt. 26. Sos pieczeniowy, op. 1 kg 60 szt. 27. Sos boloński, op. 1 kg 30 szt. 28. Zupa ogonowa, op. 900g - 1 kg 10 szt. 29. Zupa pieczarkowa, op. 1 kg 10 szt. 30. Zupa grzybowa, op.1 kg 10 szt. 31. Barszcz biały, op. 1 kg 20 szt. 32. Zupa żur, op. 900g 20 szt. 33. Jarzynka, op. 2,80kg lub równoważny 30 szt. 34. Vegeta, op.1kg lub równoważny 20 szt. 35. Rosołek drobiowy 380g 10 szt. 36. Bulion drobiowy, wiaderko op. do 2,20 kg 5 szt. 37. Przyprawa do zup w płynie, op. 1000 g ( butelka szklana) 50 szt. 38. Ziele angielskie, op. 15 g 50 szt. 39. Liście laurowe, op. 6-7 g 60 szt. 40. Pieprz mielony, op. 20 g 200 szt. 41. Majeranek, op. 20 g 60 szt. 42. Kminek mielony, op. 20 g 40 szt. 43. Kminek, op. 6-7 g 40 szt. 44. Przyprawy do mięsa wieprzowego, dań z kapusty i fasoli, op.30g g różne 200 szt. 45. Cynamon 15 g 30 szt. 46. Majonez, słoik 700 ml 70 szt. 47. Ketchup 1l 30 szt. 48. Cytrynka w płynie 1l 6 szt. 49. Koncentrat buraczany w płynie, op. 300 g 20 szt. 50. Koncentrat żurku tradycyjnego w płynie, op. 0,5 l 70 szt. 51. Soki, op. 0,2 l, różne smaki 1000 szt. 52. Syrop owocowy do herbaty, butelka o poj. ok. 0,45-0,5 l, różne smaki 200 szt. 53. Batonik czekoladowy 500 szt. 54. Pyzy ziemniaczane zwykłe, op. netto 450 g 440 szt. 55. Pyzy ziemniaczane z mięsem, op. netto 450 g 250 szt. 56. Mieszanka kompotowa, op. 2,5 kg, zestaw z truskawką 100 szt. 57. Wiśnie bez pestek, op. 2,5 kg 30 szt. 58. Włoszczyzna, bukiet jarzyn op. 2,5 kg 50 szt. 59. Mrożona mieszanka 7 warzyw 50 kg 60. Truskawka mrożona, op. 2,5 kg 24 szt. 61. Kalafior mrożony, op. 2,5 kg 16 szt. 62. Kluski śląskie 450g 250 szt. 63. Marchew kostka mrożona,op.2,5kg 24 szt. 64. Marchew z groszkiem mrożona,op.2,5kg 50 szt. 65. Placki ziemniaczane 1,5 kg 100 szt. 66. Brokuły 2,5 kg 50 szt. 67. Fasola szparagowa zielona cięta 2,5 kg 50 szt. 68. Fasola szparagowa biała (żółta) 2,5 kg 50 szt. 69. Barszcz ukraiński mrożony 40 kg 70. Chrzan tarty z kwaskiem 860g 40 szt 71. Koncentrat pomidorowy 30%, słoik waga ok.1 kg Kotlin, Pudliszki lub równoważny 60 szt. 72. Koncentrat pomidorowy 30%, słoik waga ok. 245g Kotlin, Pudliszki lub równoważny 50 szt. 73. Dżemy, słoik waga 250 - 300 g 30 szt. 74. Olej słonecznikowy z pierwszego tłoczenia, op. 5 l Kujawski, lub równoważny 60 szt. 75. Olej słonecznikowy z pierwszego tłoczenia, op. 3 l Kujawski, lub równoważny 20 szt. f) Dostawa artykułów posiłki gotowe (garmażeryjne). Lp. Artykuł Ilość 1. Pierogi ruskie, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 500 kg 2. Kluski kopytka, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 200 kg 3. Naleśniki, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 70 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pgrudnik.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach