Przetargi.pl
dostawa produktów mleczarskich - nr sprawy 6/ż/13

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 766 96 42/43
  • Data zamieszczenia: 2013-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu
    ul. Wrocławska 193-195
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 062 766 96 42/43
    REGON: 00032034800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa produktów mleczarskich - nr sprawy 6/ż/13
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa: jogurtu bez dodatków substancji smakowych, jogurtu z dodatkiem substancji smakowych, masła, śmietany, mleka w proszku, mleka pasteryzowanego, mleka czekoladowego, serów twarogowych, sera feta, serów miękkich, serów twardych, sera z przerostami pleśni. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. 15551310-1 jogurt bez dodatków substancji smakowych 15551320-4 jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15530000-2 masło 15512000-0 śmietana 15511700-0 mleko w proszku 15511100-4 mleko pasteryzowane 15982200-7 mleko czekoladowe 15542100-0 ser twarogowy 15542300-2 ser feta 15542200-1 ser miękki 15544000-3 ser twardy 15543100-7 ser z przerostami pleśni 1) Jogurt owocowy 300 kg 2) Jogurt naturalny 180 kg 3) Mleko czekoladowe 240 litrów 4) Mleko w proszku pełne 120 kg 5) Mleko spożywcze pasteryzowane 3,2 % tłuszczu 360 litr 6) Ser twarogowy typu PRYMUS 300 kg 7) Ser twarogowy typu WIEDEŃSKI 180 kg 8) Ser twarogowy ziarnisty typu WIEJSKI 180 kg 9) Ser homogenizowany naturalny 120 kg 10) Ser homogenizowany z dodatkami 120 kg 11) Ser twarogowy półtłusty 300 kg 12) Ser typu fromage 120 kg 13) Ser typu FETA 10 kg 14) Ser topiony krążki 100 kg 15) Ser topiony plastry 100 kg 16) Ser typu EDAMSKI pełnotłusty 180 kg 17) Ser typu GOUDA pełnotłusty 180 kg 18) Ser typu SALAMI pełnotłusty 180 kg 19) Ser twardy wędzony typu ROLADA USTRZYCKA 100 kg 20) Ser pleśniowy typu ROQUEFORT 15 kg 21) Śmietanka kremowa 30% tłuszczu 400 litrów 22) Śmietana homogenizowana 12% tłuszczu 60 kg 23) Śmietanka porcjowana 10 kg 24) Masło extra 1 000 kg 25) Masło porcjowane 10 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach