Przetargi.pl
Dostawa produktów mleczarskich - nr sprawy 3/ż/10

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 766 96 42/43
  • Data zamieszczenia: 2010-10-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu
    ul. Wrocławska 193-195
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 062 766 96 42/43
    REGON: 00032034800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów mleczarskich - nr sprawy 3/ż/10
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa: jogurtu bez dodatków substancji smakowych, jogurtu z dodatkiem substancji smakowych, masła, śmietany tłustej, śmietany, jogurtu i pozostałych przefermentowanych przetworów mlecznych, maślanki, mleka w proszku, mleka pasteryzowanego, mleka czekoladowego, serów twarogowych, sera feta, serów miękkich, serów twardych, sera z przerostami pleśni. 1)Jogurt owocowy 3 500 kg 2)Jogurt naturalny 500 kg 3)Pudding 3 000 kg 4)Napój jogurtowo-serwatkowy z owocami 1 000 kg 5)Masło extra 7 200 kg 6)Masło porcjowane 100 kg 7)Śmietanka kremowa 30 % tłuszczu 3 000 litr 8)Śmietana homogenizowana 12 % tłuszczu 1 000 kg 9)Śmietanka porcjowana 50 kg 10)Kefir 2 % tłuszczu 500 litr 11)Maślanka luksusowa 1,5 % tłuszczu 500 litr 12)Mleko w proszku pełne 1 000 kg 13)Mleko spożywcze pasteryzowane 3,2 % tłuszczu 3 000 litr 14)Mleko czekoladowe 2 500 litr 15)Ser twarogowy typu PRYMUS 1 500 kg 16)Ser twarogowy typu TARTARE 50 kg 17)Ser twarogowy typu WIEDEŃSKI 1 500 kg 18)Ser twarogowy ziarnisty typu WIEJSKI 2 000 kg 19)Ser homogenizowany naturalny 1 000 kg 20)Ser homogenizowany z dodatkami 2 500 kg 21)Ser twarogowy tłusty 2 500 kg 22)Ser typu fromage 1 400 kg 23)Krem twarożkowy 1 500 kg 24)Ser typu FETA 100 kg 25)Ser topiony krążki 800 kg 26)Ser topiony plastry 800 kg 27)Ser topiony tłusty wędzony 500 kg 28)Ser typu EDAM pełnotłusty 1 000 kg 29)Ser typu EDAMSKI pełnotłusty 1 000 kg 30)Ser typu GOUDA pełnotłusty 1 000 kg 31)Ser typu SALAMI pełnotłusty 1 100 kg 32)Ser twardy wędzony typu ROLADA USTRZYCKA 800 kg 33)Ser twardy wędzony typu OSCYPEK 200 kg 34)Ser pleśniowy 60 kg 35)Ser typu Camembert 60 kg 36)Ser podlaski 900 kg 37)Ser zamoyski 900 kg 38)Ser morski 900 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach