Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 36-051 Górno, ul. Rzeszowska
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 177 728 979 , fax. 177 728 979
- Data zamieszczenia: 2019-11-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
ul. Rzeszowska 7
36-051 Górno, woj. podkarpackie
tel. 177 728 979, fax. 177 728 979
REGON: 69179346500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsgorno.domypomocy.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mięsno - wędliniarskich: boczek wędzony, golonka surowa, kiełbasa wiejska, kiełbasa toruńska, kiełbasa kminkowa, kiełbasa zwyczajna, kiełbasa szynkowa, kiełbasa golonkowa, kaszanka, kości kulinarne, karkówka b/k, klops wieprzowy, kiełbasa krakowska parzona, łopatka b/k, mielonka angielska, mięso mielone wieprzowe,mięso z szynki b/k, pasztet wieprzowy pieczony, parówka gruba, parówka cienka, pieczeń wieprzowa, podgardle wędzone, pasztet pieczony drobiowy, polędwica sopocka drobiowa, rapety wieprzowe, schab b/k, salceson wieprzowy, słonina b/skóry, smalec, szynka w siatce extra gotowana, szynka delikatesowa drobiowa, szynka konserwowa, szynka gotowana drobiowa, szynka drobiowa miodowa, szynka z indyka, wątroba wieprzowa. Szczegółowy wykaz poszczególnych pozycji zamówienia oraz spis przedmiotu zamówienia stanowi Formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Przedmiot zamówienia nie wymaga szczególnych kompetencji i uprawnień.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU
Dodano: 2023-03-17 - „DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU”
Dodano: 2022-12-07 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2020-11-24 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2020-05-25 - Dostawa produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2020-03-19 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2019-05-27 - Dostawa mięsa, wyrobów drobiowych, wieprzowych, wędlin oraz innych.
Dodano: 2018-10-11 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2017-11-15 - Dostawa mięsa, wyrobów drobiowych, wieprzowych i innych
Dodano: 2017-09-26