Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35055 Rzeszów, ul. Szopena
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. +48 17 8666 096 , fax. +48 17 8666 097
- Data zamieszczenia: 2017-09-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
ul. Szopena 2
35055 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. +48 17 8666 096, fax. +48 17 8666 097
REGON: 69072411400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.szpital.rzeszow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wyrobów drobiowych, wieprzowych i innych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wyrobów drobiowych, wieprzowych i innych wyszczególnionych w Częściach dla Klinicznego Szpitala Wojewódzkiego Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie. Część nr 1 - Drób, wyroby drobiowe, filet, kurczak świeży – 12 pozycji w Części; Część Nr 2 - Wyroby mięsne - podroby i gotowe, wędliny – 23 pozycje w Części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają Formularze cenowo - ofertowe (Załącznik nr 1 dla poszczególnych Części będących integralną częścią niniejszej SIWZ). Zamówienia należy realizować, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego. Dostawy masy towarowej na koszt i ryzyko Wykonawcy do magazynu żywnościowego Szpitala w ciągu 2 dni roboczych tj. od poniedziałku do piątku od godz. 7.00 do 8.15, od daty złożenia zamówienia przez Dział Zaopatrzenia Zamawiającego. Dostarczony towar musi posiadać opis (metkę): nazwę dostawcy, wagę lub pojemność, czytelny termin przydatności do spożycia w/ g wskazań producenta. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oprócz wypełnionego dokumentu oświadczenia wg Załącznika nr 2 do SIWZ do oferty należy dołączyć: 1. Wypełnione i podpisane przez osoby upoważnione do reprezentowania Wykonawcy Formularze cenowo – ofertowe do oferowanych Części, sporządzone według wzorów stanowiących – Załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania Wykonawcy Formularz oferty wg wzoru załączonego do SIWZ – Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Jeżeli osoba reprezentująca Wykonawcę w postępowaniu o udzielenie zamówienia nie jest wskazana, jako upoważniona do jego reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, wymagane jest przedstawienie pełnomocnictwa. Pełnomocnictwo to należy dołączyć do oferty. W swojej treści winno wskazywać uprawnienie do reprezentacji podmiotu/Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, a także musi być złożone w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem (kopia pełnomocnictwa powinna być poświadczona notarialnie).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU
Dodano: 2023-03-17 - „DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU”
Dodano: 2022-12-07 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2020-11-24 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2020-05-25 - Dostawa produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2020-03-19 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2019-11-12 - Dostawa produktów mięsno - wędliniarskich.
Dodano: 2019-05-27 - Dostawa mięsa, wyrobów drobiowych, wieprzowych, wędlin oraz innych.
Dodano: 2018-10-11 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2017-11-15