Przetargi.pl
Dostawa produktów i artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Wilczopolu-Kolonii

Zespół Szkół w Wilczopolu-Kolonii ogłasza przetarg

  • Adres: 20-388 Lublin 6, Wilczopole-Kolonia 97
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 759 80 06 , fax. 81 759 80 25
  • Data zamieszczenia: 2013-08-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Wilczopolu-Kolonii
    Wilczopole-Kolonia 97 97
    20-388 Lublin 6, woj. lubelskie
    tel. 81 759 80 06, fax. 81 759 80 25
    REGON: 43266538600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zswilczopole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów i artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Wilczopolu-Kolonii
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów i artykułów spożywczych do stołówki w Zespole Szkół w Wilczopolu-Kolonii. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części został zamieszczony w załącznikach od nr 1a do 1f (szt. 6) do SIWZ. Podane ilości poszczególnych produktów są wielkościami szacunkowymi , dlatego też zastrzega się możliwość zmiany zamawianych ilości w stosunku do szacunków określonych w opisie przedmiotu zamówienia, dostosowując je do rzeczywistych potrzeb Zamawiającego, co nie spowoduje dla Zamawiającego konsekwencji finansowych i odszkodowań na rzecz Dostawcy. Zamawiający dopuszcza oferty częściowe Część I - ziemniaki, Część II - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, Część III -owoce, warzywa i podobne produkty, cytryny, Część IV - produkty mleczarskie, Część V - różne produkty spożywcze, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, ryby przetworzone i konserwowane, Część VI- jaja, Dostawa przedmiotu zamówienia nastąpi sukcesywnie transportem wykonawcy oraz na jego koszt i ryzyko. Towar dostarczany będzie do Zespołu Szkół w Wilczopolu-Kolonii 97 według zamówienia ilościowo- asortymentowego, codziennie (od poniedziałku do piątku) w godzinach od 7.00 do 8.00 w umówionych z intendentem stołówki ilościach i terminach. Dostarczone towary powinny być: 1a najwyższej jakości, w przypadku kwestionowanej jakości dostawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany towaru; 1b oferowane produkty muszą spełniać wymogi SANEPIDU, obowiązujące normy jakości żywieniowej oraz wymagania oceny organoleptycznej; 1c dostarczane pieczywo, drożdżówki, pączki, rogaliki, chałki maślane muszą być z wypieku (smażenia) wykonanego w dniu dostawy; 1d na produkty takie jak: cytryny, truskawki, śliwki, pieczarki, pomidory, ogórki świeże, papryka, brokuły, koper zielony, kalafior, szczypior, rzodkiewka, kapusta biała młoda, sałata obowiązywać powinny aktualne ceny sezonowe; 1e jak najniższa cena, cena powinna być ustalona na cały okres trwania umowy, z wyjątkiem zapisu w pkt. 1d; 1f zgodnie z aktualnie obowiązującymi przepisami w sprawie sposobu i warunków dostarczenia produktów i artykułów spożywczych do miejsc zbiorowego żywienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lublin.pl/glusk oraz zswilczopole.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach