Zarząd Oczyszczania Miasta ogłasza przetarg
- Adres: 00-508 Warszawa, Al. Jerozolimskie 11/19
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6212271 do 79 w. 115 lub 1 , fax. 022 6282674
- Data zamieszczenia: 2012-08-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zarząd Oczyszczania Miasta
Al. Jerozolimskie 11/19 11/19
00-508 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 6212271 do 79 w. 115 lub 1, fax. 022 6282674
REGON: 01035234600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zom.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa posiłków profilaktycznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie dotyczy dostawy posiłków profilaktycznych dla osób wykonujących prace porządkowe na terenie m. st. Warszawy. Zamówienie podzielone jest na dwie części, z których każda stanowi odrębne zadanie. Część I 1.Dostarczanie i wydawanie gorących posiłków profilaktycznych dla grupy do 30 osób (zatrudnionych przy pracach porządkowych na terenie m.st. Warszawy) w jedno miejsce codziennie wskazane przez Zamawiającego w granicach administracyjnych m.st. Warszawy. 2.Wartość kaloryczną oraz energetyczną każdego posiłku określa rozporządzenie Rady Ministrów z dn. 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków (Dz.U. nr 60 poz. 279). 3.Wymagane menu zostało opisane w załączniku nr 1 do istotnych postanowień umowy. 4.Wykonawca zobowiązuje się dostarczać i wydawać gorące posiłki profilaktyczne w jednorazowych pojemnikach, zapakowane w termosach cateringowych zapewniających utrzymanie ciepła. Wykonawca dostarczy również komplet sztućców do każdego posiłku, i nawilżone chusteczki higieniczne w ilości równej liczbie posiłków. 5.Posiłki będą dostarczane w dni robocze (poniedziałek - piątek) w godz. 9.30 - 11.00. Zamówienia będą dokonywane przez Zamawiającego dnia poprzedniego do godz. 1530 na numer telefonu Wykonawcy, z podaniem ilości zamawianych porcji i określeniem miejsca dostarczenia posiłków. Część II 1.Dostarczanie i wydawanie gorących posiłków profilaktycznych dla grupy do 130 osób (zatrudnionych przy pracach porządkowych na terenie m.st. Warszawy) do maksymalnie trzech miejsc wskazanych przez Zamawiającego w granicach administracyjnych m.st. Warszawy. 2.Wartość kaloryczną oraz energetyczną każdego posiłku określa rozporządzenie Rady Ministrów z dn. 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków (Dz.U. nr 60 poz. 279). 3.Wymagane menu zostało opisane w załączniku nr 1 do istotnych postanowień umowy. 4.Wykonawca zobowiązuje się dostarczać i wydawać gorące posiłki profilaktyczne w jednorazowych pojemnikach, zapakowane w termosach cateringowych zapewniających utrzymanie ciepła. Wykonawca dostarczy również komplet sztućców do każdego posiłku, i nawilżone chusteczki higieniczne w ilości równej liczbie posiłków. 5.Posiłki będą dostarczane w dni robocze (poniedziałek - piątek) w godz. 9.30 - 11.00. Zamówienia będą dokonywane przez Zamawiającego dnia poprzedniego do godz. 1530 na numer telefonu Wykonawcy, z podaniem ilości zamawianych porcji i określeniem miejsca dostarczenia posiłków dla danej grupy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do postępowania jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości: dla części I - 700,00 zł dla części II - 3 100,00 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zom.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17