Zespół Szkół w Kleosinie ogłasza przetarg
- Adres: 16-001 Kleosin, ul. Zambrowska 20
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 6632163
- Data zamieszczenia: 2013-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Kleosinie
ul. Zambrowska 20 20
16-001 Kleosin, woj. podlaskie
tel. 085 6632163
REGON: 05200670000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zskleosin.info
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa obiadów do punktu żywieniowego do Zespołu Szkół im. Jana Pawła II w Kleosinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Dostawa obiadów do punktu żywieniowego w Zespole Szkół im. Jana Pawła II w Kleosinie w okresie 08 stycznia 2014r.- 19 grudnia 2014r. 2) Zakres prac obejmuje: średnio 200- 250 obiadów codziennie a) przygotowanie obiadów składających się z trzech dań: - zupy- 250 ml i pieczywo, - drugiego dania: mięso 80g -100g potrawy mączne 200g ziemniaki (ryż, kasza, makaron) 150 g surówka 100g - kompotu 200ml i ewentualnie owoców , - co najmniej 2 razy do roku (Mikołajki, dzień Dziecka) dostawca za-pewni słodycze (np. batonik, pomarańcz, banan) b) dowóz do punktu żywieniowego, jak również do klas zerowych przy ulicy Tarasiuka c) dostawę jadłospisu na 20 dni, urozmaiconego i zmienianego w ciągu miesiąca d) odbiór termosów i pojemników do bemarów wraz z ich umyciem i wyparzeniem e) odbiór odpadów pokonsumpcyjnych (z punktu żywieniowego z Zespole Szkół im. Jana Pawła II w Kleosinie i punktu żywiniowego klas zerowych na ulicy Tarasiuka) 3) 3-4 razy w tygodniu dania mięsne, piątek dzień bezmięsny. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium należy złożyć w terminie do dnia 29 listopada 2013 r. do godz. 10.30 Wadium w wysokości 2000 zł. Wadium należy wpłacić na konto Banku Spółdzielczego w Juchnowcu Górnym - nr konta 22 8074 0003 0000 1645 2000 0020
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: urozmaicony jadłospis
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zskleosin.info
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podlaskiego w Białymstoku.
Dodano: 2016-04-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podlaskiego w Białymstoku
Dodano: 2015-04-01 - Przetarg nieograniczony na zapewnienie cateringu na organizowanych dodatkowych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2015-03-09 - Przetarg nieograniczony na zapewnienie cateringu na organizowanych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2014-10-17 - świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2014-08-29 - Usługa cateringowa w ramach organizowanych imprez sportowych przez Ośrodek Sportu i Rekreacji w Suwałkach.
Dodano: 2014-03-18 - Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych, obsługę konferencji i spotkań roboczych oraz zapewnienie cateringu na organizowanych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2014-01-19 - świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2013-12-05 - zakup posiłków wraz z dostawą dla dzieci uczęszczających do Punktu Wychowania Przedszkolnego na terenie Gminy Mały Płock zlokalizowanego w Kątach w ramach Projektu Wesołe Przedszkole
Dodano: 2013-09-25 - Usługa dostarczania posiłków profilaktycznych
Dodano: 2013-08-23