Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy ogłasza przetarg
- Adres: 39-400 Tarnobrzeg, ul. Dekutowskiego 20
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8227355 , fax. 015 8236496
- Data zamieszczenia: 2013-06-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
ul. Dekutowskiego 20 20
39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
tel. 015 8227355, fax. 015 8236496
REGON: 83121655000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.tarnobrzeg.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA OBIADÓW DIETETYCZNYCH DLA PACJENTÓW SP ZOZ ZAKŁADU PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZEGO W TARNOBRZEGU. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa obiadów dietetycznych dla pacjentów SP ZOZ Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu. Rodzaj obiadów i ich ilość wyszczególniona została w zał. nr 5 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia - formularz cenowy. 2.Wyprodukowanie i dostawa obiadów ma być zgodnie z Zaleceniami i Normami Żywienia Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie składających się z trzech dań: a/ zupy 250 g; b/ drugiego dania , w tym: ziemniaki (kasza, ryż lub makaron zamiennie) - 200 g, mięso (kotlety, filety, gołąbki), 150 g, surówka lub jarzyny gotowane - 100 g. naleśniki, pierogi, pyzy, łazanki, kopytka -250 g. c/ kompot, herbata - 200 ml z produktów świeżych i wartościowych, cukier 10g. Wykonawca winien dysponować kuchnią dopuszczoną przez właściwego inspektora sanitarnego do przygotowywania posiłków. 3.Dostawy obiadów objętych zamówieniem odbywać się będą codziennie do godziny 1230, na podstawie zamówienia na autoryzowanym druku, złożonego dnia poprzedniego. 4.Obiady objęte zamówieniem dostarczane będą transportem Wykonawcy, którego koszt wliczony jest w cenę ofertową. 5.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zamówienia z uwagi na niemożliwość pełnego zabezpieczenia środków finansowych lub też w przypadku reorganizacji zakładu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.tarnobrzeg.eobip.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA OBIADÓW DIETETYCZNYCH DLA PACJENTÓW SP ZOZ ZAKŁADU PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZEGO W TARNOBRZEGU.
Dodano: 2014-12-10 - Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów przebywających na Oddziale Leczenia Uzależnień w SP ZOZ Centrum Leczenia Uzależnień w Rzeszowie
Dodano: 2014-02-28 - Organizacja cateringu w ramach projektu pn.Ekointegracja - współpraca Krosna i Svidnika dla rozwoju ekologii i innowacji
Dodano: 2013-09-17 - Organizacja cateringu w ramach projektu pn.Ekointegracja - współpraca Krosna i Svidnika dla rozwoju ekologii i innowacji
Dodano: 2013-09-05 - Dostawa obiadów dla uczniów Zespołu Szkół nr 4 im. Mikołaja Kopernika w Dębicy w ramach realizacji projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2013-07-25 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Zarzecze w okresie od 16.09.2013 r. - 20.12.2013 r.
Dodano: 2013-07-18 - Dostawa obiadów dla uczniów Zespołu Szkół nr 4 im. Mikołaja Kopernika w Dębicy w ramach realizacji projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców.
Dodano: 2013-06-25 - Usługę cateringową dla uczestników projektu: Wsparcie Szkolenie Staż Zatrudnienie realizowanego w ramach Priorytetu VII Promocja integracji społecznej , Działanie 7.2 Przeciwdziałanie wykluczeniu i wzmocnienie sektora ekonomii społecznej , Poddziałanie 7.2.1 Aktywizacja zawodowa i społeczna osób zagrożonych wykluczeniem społecznym, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, na podstawie Umowy z Wojewódzkim Urzędem Pracy w Rzeszowie UDA-POKL.07.02.01-18-109/12-0
Dodano: 2013-04-30 - Dostawa drugiego śniadania dla uczniów Zespołu Szkół im. Jana Pawła II w Brzostku w ramach realizacji projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2013-04-15 - Dostawa drugiego śniadania dla uczniów Zespołu Szkół im. Jana Pawła II w Brzostku w ramach realizacji projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców.
Dodano: 2013-03-19