Przetargi.pl
Dostawa mleka i produktów mleczarskich dla potrzeb kuchni szpitalnej w ZOZ Głogów. Znak sprawy: ZP/39/2011

Zespół Opieki Zdrowotnej w Głogowie ogłasza przetarg

  • Adres: 67-200 Głogów, ul. Kościuszki 15
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 076 8373211 , fax. 076 8373377
  • Data zamieszczenia: 2011-11-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Głogowie
    ul. Kościuszki 15 15
    67-200 Głogów, woj. dolnośląskie
    tel. 076 8373211, fax. 076 8373377
    REGON: 00030878400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mleka i produktów mleczarskich dla potrzeb kuchni szpitalnej w ZOZ Głogów. Znak sprawy: ZP/39/2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowi jedno niepodzielne zadanie składające się z 19 pozycji: mleko 2% w folii (opak.5 l) 7 200 opaak.; mleko 2% w folii (1l) 3 360 l; mleko 2% UHT w kartonie (1l) 120 l; śmietana 18% UHT w pojemnikach 200 ml 9 000 szt.; śmietana 18% UHT w pojemnikach 400 ml 600 szt.; śmietana 12% UHT w pojemnikach 200 ml 600 szt.; śmietana 12% zakwaszana w pojemnikach 400 ml 120 szt.; twaróg półtłusty krajanka 2 400 kg; ser żółty (twardy) 300 kg; ser topiony100g bez dodatków smakowych 180 kg; serek homogenizowany 100g o smaku waniliowym i truskawkowym 1 290 szt.; serek wiejski granulowany 200g bez dodatków smakowych 960 szt.; masło śmietankowe 200g (82% tłuszczu) 12 kg; mix śmietankowy 200g w kostkach (minimum 55% tłuszczu)) 8 400 szt.; kefir naturalny (1,5-2% tłuszczu) w pojemnikach 120 szt. do 330 ml; jogurt naturalny w pojemnikach do 180 ml (zawartość tłuszczu - 1,5%) 2 760 szt.; jogurt owocowy w pojemnikach do 180 ml (zawartość tłuszczu - 1,5%) truskawkowy, brzoskwiniowy 10 800 szt.; maślanka w pojemnikach od 330-500 ml o zawartości tłuszczu 1% 240 szt.; pudding o smaku waniliowy i truskawkowym w pojemnikach do 180 ml 960 szt.; Asortyment oraz ilości określa Specyfikacja asortymentowo-ilościowa, stanowiąca jednocześnie Formularz cenowy. Dostawa codzienna wg harmonogramu miesięcznego od poniedziałku do soboty do godziny 6:00 transportem wykonawcy. Do każdej faktury wymagany handlowy dokument identyfikacyjny
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy niem wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biuletyn.sbip.pl/zoz
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach