Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg
- Adres: 59-700 Bolesławiec, al. Tysiąclecia 30
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar , fax. 75 616 26 83
- Data zamieszczenia: 2016-06-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
al. Tysiąclecia 30 30
59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar, fax. 75 616 26 83
REGON: 00029419000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA NABIAŁU ORAZ JAJ KURZYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnych dostaw nabiału oraz jaj kurzych, w asortymencie i ilościach podanych w załączniku nr 2 do Siwz (stanowiącym jednocześnie formularze cenowe) oraz na zasadach opisanych w załącznikach nr 3.1, 3.2 do Siwz (projekty umów). Przedmiot zamówienia realizowany z podziałem na dwie części: PAKIET 1. Nabiał (1. Mleko 2% tłuszczu, L 45000 / 2. Masło roślinne, kg 6400 / 3. Masło ekstra 82% tłuszczu, kg 50 / 4. Twaróg chudy, kg 1600 / 5. Śmietana 18% , L 1800 / 6. Ser żółty, kg 600 / 7. Ser topiony, kg 1800 / 8. Twarożki różne, kg 600 / 9. Jogurt owocowy, kg 225 / 10. Serek homogenizowany, kg 240 / 11. Ser wiejski, kg 80 / 12. Deser ryżowy, kg 240 / 13. Margaryna zwykła, kg 125 / 14. Mleko zagęszczone min. 7,5% tłuszczu niesłodzone, kg 80). Podstawowe wymagania zamawiającego w ramach ww. dostaw: 1) Każdy produkt wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2) Dostarczane artykuły mają być świeże, jakościowo dobre, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością 3) Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, zabrudzenie produktów, nalot pleśni, oznaki psucia, zjełczenia, uszkodzenia opakowań. 4) Dostawa nabiału realizowana na koszt i ryzyko wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamkniętych i nieuszkodzonych, z oznaczeniem daty minimalnej trwałości produktu lub terminu przydatności do spożycia, zawartości netto, oznakowania partii produkcji, danych identyfikacyjnych producenta), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi, zgodnie z obowiązującymi zasadami (system bezpieczeństwa HACCP). 4) Uwagi dodatkowe do poz. 1: MLEKO dostarczane codziennie (oprócz niedziel i świąt) do godz. 5:00. PAKIET 2. Jaja kurze, (wg klasy wagowej M waga 0,53g - 0,63g, sztuk 35.000). Podstawowe wymagania zamawiającego w ramach ww. dostaw: 1) Produkt wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2) Dostarczany towar ma być świeży, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia. 3) Dostawa realizowana na koszt i ryzyko wykonawcy w odpowiednich opakowaniach transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W prowadzonym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.szpitalpsychiatryczny.bip.org.pl/?tree=przetarg
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- BZP.3810.45.2016.KB
Dodano: 2016-05-20 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (nabiał i produkty mleczarskie), ZP/6/2016.
Dodano: 2016-05-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych: nabiału i wyrobów mleczarskich do Restauracji Centrum Turystyczno - Sportowego AQUA - ZDRÓJ Sp. z o.o. przy ul. Ratuszowej 6 w Wałbrzychu.
Dodano: 2016-03-29 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych: nabiału i wyrobów mleczarskich do Restauracji Centrum Turystyczno - Sportowego AQUA - ZDRÓJ Sp. z o.o. przy ul. Ratuszowej 6 w Wałbrzychu.
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa mleka i jego przetworów
Dodano: 2016-02-18 - Dostawa Artykułów żywnościowych do Świetlicy Środowiskowej Ośrodka Pomocy Społecznej w Polkowicach
Dodano: 2016-02-05 - Dostawa Artykułów żywnościowych do Świetlicy Środowiskowej Ośrodka Pomocy Społecznej w Polkowicach
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Ośrodka Pomocy Społecznej wPolkowicach
Dodano: 2015-12-09 - SUKCESYWNE DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PRZEDSZKOLA NR 1 CHATKA PUCHATKA W WOŁOWIE W ROKU 2016
Dodano: 2015-12-09 - ZAKUP ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH NA POTRZEBY ŻYWIENIA W 2016r. NR SPRAWY WNP/673/PN/2015
Dodano: 2015-11-05