Przetargi.pl
Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części.

Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 43-430 Skoczów, ul. Mickiewicza 11
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 33 853 37 12 , fax. 33 853 37 12
  • Data zamieszczenia: 2013-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie
    ul. Mickiewicza 11 11
    43-430 Skoczów, woj. śląskie
    tel. 33 853 37 12, fax. 33 853 37 12
    REGON: 07280518200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.: Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1.Schab wieprzowy bez kości-240; 2.Karczek wieprzowy bez kości z okrojonym tłuszczem zewnętrznym-240; 3.Łopatka bez kości i bez tłuszczu-1020; 4.Szynka wieprzowa orzech bez kości i bez tłuszczu-240; 5.Wołowe gulaszowe-210; 6.Wołowe ekstra-72; 7.Kiełbasa toruńska-180; 8.Parówki śląskie-180; 9.Kiełbasa zwyczajna-720; 10.Mortadela-72; 11.Boczek wędzony bez kości-180; 12.Słonina francuska-60; 13.Kości karczkowo-schabowe nie trybowane-126; 14.Kości wędzone-120; 15.Kości wołowe-72. Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1.Filet kurczak świeży-540; 2.Filet indyk świeży-240; 3.Udziec z kurczaka bez kości ze skórą, świeży-360; 4.Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry, świeży-324; 5.Porcje rosołowe świeże-720; 6.Wątroba z kurczaka świeża-120; 7.Kurczak świeży-210. Zamawiający informuje, że w niniejszym postępowaniu stosuje się prawo opcji do ilości asortymentów podanych powyżej. Oznacza to, że podane ilości są ilościami maksymalnymi ustalonymi na podstawie przewidywanego zapotrzebowania, a Zamawiający gwarantuje zapłatę za realizację 70% przedmiotu zamówienia (tj. 70% ceny podanej w formularzu ofertowym). Wykonawcy nie przysługują roszczenia o realizację maksymalnych ilości asortymentów. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi..
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.skoczow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach