Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie ogłasza przetarg
- Adres: 43-430 Skoczów, ul. Mickiewicza 11
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 33 853 37 12 , fax. 33 853 37 12
- Data zamieszczenia: 2012-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie
ul. Mickiewicza 11 11
43-430 Skoczów, woj. śląskie
tel. 33 853 37 12, fax. 33 853 37 12
REGON: 07280518200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.:Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg):1. Schab wieprzowy bez kości-120, 2. Karczek wieprzowy bez kości-120, 3. Łopatka bez kości -550, 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez tłuszczu-120, 5. Wołowe gulaszowe-110, 6. Wołowe ekstra-40, 7. Kiełbasa toruńska-70, 8. Parówki śląskie-120, 9. Kiełbasa zwyczajna-250, 10. Mortadela-70, 11. Boczek wędzony bez kości-45, 12. Słonina francuska-50, 13. Kości wieprzowe-45, 14. Kości wędzone-45, 15. Kaszanka-90. Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Filet kurczak świeży-270, 2. Filet indyk świeży-110, 3. Udziec z kurczaka bez kości ze skórą, świeży-180, 4. Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry, świeży-160, 5. Porcje rosołowe świeże-360, 6. Wątroba z kurczaka świeża-50, 7. Kurczak świeży-100. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi, co oznacza, że zamawiający nie musi zrealizować oznaczonej ilości. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.skoczow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11