Przetargi.pl
Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części

Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 43-430 Skoczów, ul. Mickiewicza 11
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 33 853 37 12 , fax. 33 853 37 12
  • Data zamieszczenia: 2012-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie
    ul. Mickiewicza 11 11
    43-430 Skoczów, woj. śląskie
    tel. 33 853 37 12, fax. 33 853 37 12
    REGON: 07280518200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.:Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg):1. Schab wieprzowy bez kości-120, 2. Karczek wieprzowy bez kości-120, 3. Łopatka bez kości -550, 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez tłuszczu-120, 5. Wołowe gulaszowe-110, 6. Wołowe ekstra-40, 7. Kiełbasa toruńska-70, 8. Parówki śląskie-120, 9. Kiełbasa zwyczajna-250, 10. Mortadela-70, 11. Boczek wędzony bez kości-45, 12. Słonina francuska-50, 13. Kości wieprzowe-45, 14. Kości wędzone-45, 15. Kaszanka-90. Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Filet kurczak świeży-270, 2. Filet indyk świeży-110, 3. Udziec z kurczaka bez kości ze skórą, świeży-180, 4. Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry, świeży-160, 5. Porcje rosołowe świeże-360, 6. Wątroba z kurczaka świeża-50, 7. Kurczak świeży-100. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi, co oznacza, że zamawiający nie musi zrealizować oznaczonej ilości.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.skoczow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach