Przetargi.pl
Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części

Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 43-430 Skoczów, ul. Mickiewicza 11
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 33 853 37 12 , fax. 33 853 37 12
  • Data zamieszczenia: 2012-09-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie
    ul. Mickiewicza 11 11
    43-430 Skoczów, woj. śląskie
    tel. 33 853 37 12, fax. 33 853 37 12
    REGON: 07280518200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.: Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Schab wieprzowy bez kości-120 2. Szynka świeża bez kości i tłuszczu-120 3. Karczek wiep. b/k-105 4. Łopatka wiep. b/k-480 5. Parówki śląskie-180 6. Kiełbasa zwyczajna-210 7. Wołowe gulaszowe b/k-105 8. Wołowe ekstra b/k-105 9. Mortadela-105 10. Kiełbasa toruńska-105 11. Boczek wędzony b/k-45 12. Słonina francuska-45 13. Kości wieprzowe-45 14. Kości wędzone-45 15. Kaszanka-60 Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Filet kurczak-270 2. Filet indyk-105 3. Udziec z kurczaka bez kości ze skórą-180 4. Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry-105 5. Porcje rosołowe-360 6. Wątroba z kurczaka-90 7. Kurczak-60. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi, co oznacza, że zamawiający nie musi zrealizować oznaczonej ilości.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.skoczow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach