Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
- Data zamieszczenia: 2013-07-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
Czerwony Bór 23 23
18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
REGON: 20041123400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO DO KUCHNI , SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. biodrówka wieprzowa b/k kg 25 2. boczek surowy wieprzowy za skórą kg 250 3. karkówka wieprzowa b/k kg 250 4. kości schabowe i karkowe kg 150 5. łopatka wieprzowa b/k i tłuszczu kg 3500 6. mięso wołowe z udźca b/k kg 150 7. mięso gulaszowe wieprzowe kg 2000 8. mięso mielone kg 650 9. nóżki wieprzowe kg 20 10. ozorki wieprzowe świeże kg 1000 11. podgardle wieprzowe kg 100 12. polędwica wołowa kg 15 13. schab wieprzowy b/k kg 350 14. serca wieprzowe świeże kg 500 15. słonina kg 50 16. szynka wieprzowa b/k kg 120 17. wątroba wieprzowa kg 2000 18. żeberka wieprzowe kg 100 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2016-07-22 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych, wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2016-04-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-11-02 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-08-05 - zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-06-15 - Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-05-11 - zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-01-27 - Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na trzynaście części.
Dodano: 2014-12-09 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej Spokojna Przystań w Garbarach
Dodano: 2014-12-03