Przetargi.pl
Dostawa MIĘSA WIEPRZOWEGO do kuchni i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2011-06-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbieik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa MIĘSA WIEPRZOWEGO do kuchni i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1 boczek surowy wieprzowy bez żeberek ze skórą kg 330 2 karkówka wieprzowa bez kości kg 300 3 kości schabowe i karkowe kg 50 4 łopatka wieprzowa bez kości i tłuszczu kg 1500 5 mięso mielone kg 1200 6 mięso gulaszowe wieprzowe kg 3000 7 mięso wołowe z udźca bez kości kg 300 8 ozorki wieprzowe świeże kg 1700 9 podgardle wieprzowe kg 200 10 polędwica wołowa kg 10 11 schab wieprzowy bez kości kg 300 12 serca wieprzowe świeże kg 1700 13 Słonina kg 50 14 wątroba wieprzowa kg 1500 15 żeberka wieprzowe kg 30 16 biodrówka wieprzowa bez kości kg 50 17 szynka wieprzowa bez kości kg 20 18 nóżki wieprzowe kg 20
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach