Przetargi.pl
„DOSTAWA MIĘSA. WEDLIN WIEPRZOWYCH, WOŁOWYCH ORAZ DROBIU I WEDLIN DROBIOWYCH DO WOSZK MRĄGOWO NA ROK 2017"

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11701 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 314 200; 261 314 248 , fax. 261 314 225
  • Data zamieszczenia: 2016-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1
    11701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 314 200; 261 314 248, fax. 261 314 225
    REGON: 51028669700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „DOSTAWA MIĘSA. WEDLIN WIEPRZOWYCH, WOŁOWYCH ORAZ DROBIU I WEDLIN DROBIOWYCH DO WOSZK MRĄGOWO NA ROK 2017"
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2) ZADANIE NR 2: Dostawa drobiu i wedlin drobiowych do Woszk Mrągowo w roku 2017 KOD CPV według Wspólnego Słownika Zamówień: 15131135-0. 2. Zakres, wielkość i opis przedmiotu zamówienia: ZADANIE NR 1: L.p. Nazwa produktu Jm Ilość w roku zakres podstawowy ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust 5 PZP Ilość w roku Zadanie 1 Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne 1. udziec cielęcy kg 440,00 132,00 572 2. schab wieprzowy b/k kg 860,00 258,00 1118 3. karkówka wieprzowa b/k kg 1500,00 450,00 1950 4. żeberka wieprzowe kg 530,00 159,00 689 5. golonka wieprzowa tylna z/k kg 490,00 147,00 637 6. boczek świeży kg 450,00 135,00 585 7. wątroba wieprzowa kg 145,00 43,50 188,5 8. ozory wieprzowe kg 85,00 25,50 110,5 9. flaki wołowe krojone mrożone kg 150,00 45,00 195 10. baleron kg 160,00 48,00 208 11. Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 110,00 33,00 143 12. kiełbasa krakowska sucha kg 190,00 57,00 247 13. kiełbasa parówkowa specjalna kg 80,00 24,00 104 14. parówki wp odtłuszczone kg 248,00 74,40 322,4 15. polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2 16. poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5 17. kabanosy wp kg 80,00 24,00 104 18. ogonówka wędzona kg 235,00 70,50 305,5 19. kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 170,00 51,00 221 20. kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4 21. kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8 22. kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6 23. kiełbasa myśliwska sucha kg 118,00 35,40 153,4 24. kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5 25. kiełbasa biała parzona specjalna kg 296,00 88,80 384,8 26. kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 80,00 24,00 104 27. szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5 28. szynka wieprzowa mielona kg 137,00 41,10 178,1 29. karkówka pieczona kg 210,00 63,00 273 30. salceson włoski kg 30,00 9,00 39 31. rolada z boczku kg 175,00 52,50 227,5 32. kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 68,36 20,51 88,868 33. schab pieczony kg 192,00 57,60 249,6 34. kiełbasa salami kg 186,00 55,80 241,8 35. golonka konserwowa kg 85,00 25,50 110,5 36. Szynka wieprzowa konserwowa kg 79,00 23,70 102,7 37. Salceson ozorkowy kg 45,00 13,50 58,5 38. łopatka pieczona kg 120,00 36,00 156 39. poledwica łososiowa wędzona kg 244,00 73,20 317,2 Zadanie 2 Dostawa drobiu i wedlin drobiowych noga z kurczaka świeża kg 1420,00 426,00 1846,00 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 850,00 255,00 1105,00 wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 9,30 40,30 porcja rosołowa z kurczaka kg 240,00 72,00 312,00 żołądki kurczaka świeże kg 225,00 67,50 292,50 pierś z kurczaka ze skórą wędzony kg 215,00 64,50 279,50 polędwica drobiowa kg 63,00 18,90 81,90 parówki drobiowe kg 90,00 27,00 117,00 kiełbasa drobiowa zywiecka kg 90,00 27,00 117,00 Szynka z indyka kg 90,00 27,00 117,00 szynka drobiowa kg 73,00 21,90 94,90
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach