Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 października 2011 r. do 31 marca 2012 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/11/11

Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego 2
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 8534097 , fax. 17 8534682
  • Data zamieszczenia: 2011-08-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
    ul. Niedzielskiego 2 2
    35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 8534097, fax. 17 8534682
    REGON: 69070548200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 października 2011 r. do 31 marca 2012 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/11/11
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami w okresie od 1 października 2011 r. do 31 marca 2012 r., w tym na potrzeby projektów systemowych współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne, Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim Grupa I - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Ośrodka Edukacji Nauczycieli i Pracowników Administracji Samorządowej w Czudcu, ul. Rzeszowska 82, 38-120 Czudec (antrykot - mięso 20 kg, baleron -wędlina 15 kg, boczek wędzony - wędlina 70 kg, ćwiartka z kurczaka - mięso 250 kg, filet drobiowy z kurczaka - mięso 125 kg, filet wędzony z indyka - wędlina 40 kg, filet z indyka surowy -mięso 75 kg, karkówka b/k - mięso 125 kg, kaszanka gryczana 10 kg, kiełbasa typu chłopska 20 kg, kiełbasa typu grillowa 25 kg, kiełbasa typu kminkowa 5 kg, kiełbasa typu krakowska sucha 30 kg, kiełbasa typu półsucha 30 kg, kiełbasa typu szynkowa 10 kg, kiełbasa typu wiejska 20 kg, kiełbasa typu zwyczajna 65 kg, kości kulinarne ze schabu 75 kg, kości wędzone wieprzowe 5 kg, kura rosołowa 40 kg, kurczak 10 kg, łopatka wołowa b/k - mięso 10 kg, mielonka wieprzowa typu lencz - wędlina 5 kg, mięso mielone 25 kg, parówka cienka delikatesowa 50 kg, parówka gruba 40 kg, pasztet pieczony 10 kg, pieczeń wołowa extra - mięso 25 kg, schab bez kości - mięso 250 kg, skrzydełka z kurczaka 10 kg, szynka typu chłopska - wędlina 20 kg, szynka typu Jana - wędlina 5 kg, szynka typu karczek tradycyjny -wędlina 10 kg, szynka typu konserwowa - wędlina 75 kg, szynka typu myśliwska -wędlina 10 kg, szynka typu sarmacka - wędlina 5 kg, szynka typu staropolska - wędlina 60 kg, szynka w siatce - wędlina 5 kg, szynka wieprzowa - mięso 40 kg, szynka wieprzowa pieczona - wędlina 5 kg, szynka wieprzowa wiązana 40 kg, udko z kurczaka 125 kg, wątroba z kurczaka 10 kg, wołowina b/k 10 kg) Grupa II - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206, 39-400 Tarnobrzeg (baleron -wędlina 5 kg, boczek wędzony - wędlina 30 kg, filet drobiowy - mięso 150 kg, filet z indyka surowy - mięso 20 kg, flaki po wstępnej obróbce 2 kg, golonka z kością - mięso 3 kg, kabanosy wieprzowe - wędlina 2 kg, karkówka b/k - mięso 200 kg, kiełbasa typu półsucha 10 kg, kiełbasa typu zwyczajna 10 kg, kości kulinarne wieprzowe 20 kg, kura rosołowa 5 kg, ligawa wołowa - mięso 10 kg, parówka cienka delikatesowa 60 kg, polędwiczka surowa wiep. - mięso 5 kg, schab bez kości - mięso 200 kg, szynka typu polędwica sopocka - wędlina 80 kg, szynka typu wiśniowa - wędlina 30 kg, szynka w siatce - wędlina 15 kg, udko z kurczaka 70 kg) Grupa III - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 7a, 37-700 Przemyśl (antrykot - mięso 3 kg, boczek wędzony - wędlina 10 kg, dramstiki drobiowe 25 kg, filet drobiowy - mięso 65 kg, golonka bez kości zapiekana 10 kg, kabanosy wieprzowe 8 kg, karkówka b/k - mięso 140 kg, kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, kiełbasa typu półsucha 15 kg, kiełbasa typu szynkowa 5 kg, kiełbasa typu targowa 5 kg, kiełbasa typu zwyczajna 30 kg, kości kulinarne drobiowe 10 kg, kura rosołowa 50 kg, łopatka wieprzowa b/k - mięso 25 kg, mięso mielone 15 kg, parówka gruba 15 kg, pasztet pieczony 3 kg, podudzie drobiowe 25 kg, schab bez kości - mięso 125 kg, schab faszerowany - wędlina 15 kg, schab pieczony - wędlina 10 kg, szponder - mięso 5 kg, szynka typu chłopska - wędlina 8 kg, szynka typu konserwowa - wędlina 8 kg, szynka typu polędwica sopocka - wędlina 75 kg, szynka typu staropolska - wędlina 40 kg, szynka typu swojska - wędlina 3 kg, szynka typu wiejska - wędlina 10 kg, szynka w siatce - wędlina 5 kg, szynka wieprzowa - wędlina 3 kg, szynka wieprzowa wiązana - wędlina 10 kg, udko z kurczaka 120 kg, żeberka wieprzowe 40 kg)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pcen.pl/cms/przetargi.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach