Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 kwietnia do 30 września 2012 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami

Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego 2
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 8534097 , fax. 17 8534682
  • Data zamieszczenia: 2012-02-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
    ul. Niedzielskiego 2 2
    35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 8534097, fax. 17 8534682
    REGON: 69070548200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 kwietnia do 30 września 2012 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami w okresie od 1 kwietnia do 30 września 2012 r., w tym na potrzeby projektów systemowych współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne, Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim Grupa I - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Ośrodka Edukacji Nauczycieli i Pracowników Administracji Samorządowej w Czudcu, ul. Rzeszowska 82, 38-120 Czudec (antrykot - mięso 35 kg, baleron - wędlina 35 kg, boczek wędzony - wędlina 100 kg, ćwiartka z kurczaka - mięso 400 kg, filet drobiowy - mięso 300 kg, filet wędzony z indyka - wędlina 35 kg, filet z indyka surowy -mięso 60 kg, golonka z kością - mięso 20 kg, kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, karkówka b/k - mięso 200 kg, kaszanka gryczana 5 kg, kęski piwne - wyrób gotowy 15 kg, kiełbasa biała surowa 10 kg, kiełbasa typu chłopska 5 kg, kiełbasa typu grillowa 15 kg, kiełbasa typu kminkowa 10 kg, kiełbasa typu krakowska sucha 35 kg, kiełbasa typu podwawelska 15 kg, kiełbasa typu półsucha 35 kg, kiełbasa typu staropolska 15 kg, kiełbasa typu szynkowa 20 kg, kiełbasa typu wiejska 25 kg, kiełbasa typu zwyczajna 125 kg, kości kulinarne od schabu 150 kg, kura rosołowa świeża 75 kg, kurczak świeży 10 kg, łopatka wieprzowa b/k - mięso 10 kg, łopatka wołowa b/k - mięso 5 kg, mielonka wieprzowa typu lencz - wędlina 25 kg, mięso wołowe gulaszowe 10 kg, mięso wieprzowe gulaszowe 100 kg, mięso indycze mielone 50 kg, mięso wieprzowe mielone 200 kg, parówka cienka delikatesowa 100 kg, parówka gruba 25 kg, pasztet pieczony wieprzowy 35 kg, pieczeń wołowa extra - mięso 20 kg, schab bez kości - mięso 400 kg, szynka typu karczek tradycyjny - wędlina 10 kg, szynka typu konserwowa - wędlina 50 kg, szynka typu myśliwska - wędlina 10 kg, szynka typu staropolska - wędlina 50 kg, szynka typu wiśniowa - wędlina 25 kg, szynka typu z liściem - wędlina 40 kg, szynka w siatce - wędlina 10 kg, szynka wieprzowa b/k - mięso 150 kg, szynka wieprzowa extra - mięso 25 kg, szynka wieprzowa typu pieczona - wędlina 10 kg, szynka wieprzowa wiązana - wędlina 40 kg, udko z kurczaka świeże 250 kg, wątróbki drobiowe świeże 30 kg, żeberka wieprzowe - mięso 125 kg). Grupa II - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206, 39-400 Tarnobrzeg (baleron -wędlina 3 kg, boczek wędzony - wędlina 25 kg, filet drobiowy - mięso 175 kg, filet z indyka surowy - mięso 10 kg, flaki wołowe po wstępnej obróbce 5 kg, kabanosy wieprzowe - wędlina 5 kg, karkówka b/k - mięso 125 kg, kiełbasa typu półsucha 13 kg, kiełbasa typu targowa 3 kg, kiełbasa typu zwyczajna 15 kg, kości kulinarne od schabu 15 kg, kura rosołowa świeża 35 kg, ligawa wołowa - mięso 25 kg, łopatka wieprzowa b/k - mięso 15 kg, łopatka wołowa b/k - mięso 5 kg, mięso od szynki - 10 kg, parówka cienka delikatesowa 40 kg, polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 10 kg, schab b/k - mięso 200 kg, szynka typu polędwica sopocka - wędlina 35 kg, szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, szynka w siatce - wędlina 40 kg, szynka wieprzowa b/k - mięso 10 kg, udko z kurczaka świeże 100 kg, wątróbki drobiowe świeże 3 kg). Grupa III - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 7a, 37-700 Przemyśl (antrykot - mięso 15 kg, baleron - wędlina 15 kg, biodrówka wieprzowa - mięso 25 kg, boczek wędzony - wędlina 10 kg, dramstiki drobiowe 25 kg, filet drobiowy - mięso 75 kg, golonka bez kości zapiekana 40 kg, kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, karkówka b/k - mięso 100 kg, kiełbasa typu krakowska parzona 10 kg, kiełbasa typu krakowska sucha 15 kg, kiełbasa typu szynkowa 10 kg, kiełbasa typu zwyczajna 35 kg, kości kulinarne drobiowe 20 kg, kurczak świeży 50 kg, łopatka wieprzowa b/k - mięso 40 kg, mięso wieprzowe mielone 20 kg, parówka gruba 15 kg, pasztet pieczony wieprzowy 10 kg, podudzie drobiowe 25 kg, rostbef - mięso 10 kg, schab b/k - mięso 125 kg, schab faszerowany - wędlina 15 kg, schab pieczony - wędlina 25 kg, skrzydełka drobiowe 25 kg, szynka typu goleniowa - wędlina 8 kg, szynka typu konserwowa - wędlina 10 kg, szynka typu polędwica sopocka - wędlina 75 kg, szynka typu staropolska - wędlina 75 kg, szynka typu starowiejska - wędlina 8 kg, szynka typu wiśniowa - wędlina 15 kg, szynka typu z liściem - wędlina 10 kg, szynka w siatce - wędlina 8 kg, szynka wieprzowa wiązana - wędlina 15 kg, udko z kurczaka świeże 125 kg, wątróbki drobiowe świeże 15 kg, żeberka wieprzowe - mięso 40 kg).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-14-tys.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach