Areszt Śledczy w Lubaniu ogłasza przetarg
- Adres: 59-800 Lubań, ul. Podwale 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 0-75 722 93 50 , fax. 0-75 722 93 66
- Data zamieszczenia: 2013-03-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Lubaniu
ul. Podwale 1 1
59-800 Lubań, woj. dolnośląskie
tel. 0-75 722 93 50, fax. 0-75 722 93 66
REGON: 00032063800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich dla Aresztu Śledczego w Lubaniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich dla Aresztu Śledczego w Lubaniu w ilosciach: I część- mięso, wędliny wieprzowe, wołowe i produkty mięsne: Blok mięsny 400 kg/rok, Kaszanka jęczmienna czarna 800 kg/rok, Kiełbasa biała 800 kg/rok, Kiełbasa serbska 800 kg/rok, Kiełbasa zwyczajna 800 kg/rok, Kiełbasa codzienna 800 kg/rok, Mięso garmażeryjne 950 kg/rok, Mięso wieprzowe gulaszowe 400 kg/rok, Mięso wołowe gulaszowe 50 kg/rok, Mortadela 580 kg/rok, Pasztetowa 400 kg/rok, Pieczeń rzymska 400 kg/rok, Serdelki 400 kg/rok, Słonina 400 kg/rok, Szynka tyrolska 400 kg/rok, Wątroba wieprzowa 800 kg/rok, Wątrobianka 400 kg/rok. Część II- mięso i wędliny drobiowe: Kiełbasa drobiowa 200 kg/rok, Kurczak świeży 800 kg/rok, Serdelki drobiowe 400 kg/rok, Szynkówka drobiowa 50 kg/rok, Udko z kurczaka 50 kg/rok, Filet z kurczaka 50 kg/rok , Mięso drobiowe gulaszowe 50 kg/rok, Mięso garmażeryjne indycze 50 kg/rok, Kiełbasa żywiecka z indyka 50 kg/rok, Kiełbasa śląska drobiowa 50 kg/rok, Mielonka drobiowa 400 kg/rok, Szynka indycza 50 kg/rok. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium zgodnie z art. 45 ust. 2 ustawy PZP.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20