Dom Pomocy Społecznej w Suszu ogłasza przetarg
- Adres: 14-240 Susz, ul. Iławska 42
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 055 2786262 , fax. 055 2786017
- Data zamieszczenia: 2009-05-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Suszu
ul. Iławska 42 42
14-240 Susz, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 055 2786262, fax. 055 2786017
REGON: 00066976000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpssusz.of.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wyrobów wedliniarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i wyrobów wedliniarskich szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr.1 SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie może określać warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia w sposób, który mógłby utrudniać uczciwą konkurencję. Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami: Cena - kryterium to stanowić będzie - 100% W skali od 1 do 100 punktów wygrywa oferta otrzymująca największą liczbę punktów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art.22 stanowi załącznik nr 2 do niniejszej specyfikacji. Oświadczenie podpisuje osoba upoważniona działająca w imieniu Oferenta. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania oferty cenowej - oryginał lub kserokopię poświadczoną przez Wykonawcę. 3. Aktualne zaświadczenie właściwego Naczelnika Urzędu Skarbowego. 4. Aktualne informacje z Krajowego Rejestru Karnego. 5. Wypełniony i podpisany przez Wykonawcę formularz cenowo- ofertowy wzór formularza stanowi załącznik nr 1 do niniejszej IWUZ. 6. Aktualne zaświadczenie wydane przez Stację Sanitarno-epidemiologiczną dotyczące przystosowania transportu do przewozu mięsa i wyrobów wedliniarskich. 7. Postępowanie prowadzone jest w języku polskim..
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpssusz.of.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną