Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów wedliniarskich

Dom Pomocy Społecznej w Suszu ogłasza przetarg

  • Adres: 14-240 Susz, ul. Iławska 42
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 055 2786262 , fax. 055 2786017
  • Data zamieszczenia: 2009-05-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Suszu
    ul. Iławska 42 42
    14-240 Susz, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 055 2786262, fax. 055 2786017
    REGON: 00066976000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpssusz.of.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów wedliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa i wyrobów wedliniarskich szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr.1 SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie może określać warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia w sposób, który mógłby utrudniać uczciwą konkurencję. Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami: Cena - kryterium to stanowić będzie - 100% W skali od 1 do 100 punktów wygrywa oferta otrzymująca największą liczbę punktów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art.22 stanowi załącznik nr 2 do niniejszej specyfikacji. Oświadczenie podpisuje osoba upoważniona działająca w imieniu Oferenta. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania oferty cenowej - oryginał lub kserokopię poświadczoną przez Wykonawcę. 3. Aktualne zaświadczenie właściwego Naczelnika Urzędu Skarbowego. 4. Aktualne informacje z Krajowego Rejestru Karnego. 5. Wypełniony i podpisany przez Wykonawcę formularz cenowo- ofertowy wzór formularza stanowi załącznik nr 1 do niniejszej IWUZ. 6. Aktualne zaświadczenie wydane przez Stację Sanitarno-epidemiologiczną dotyczące przystosowania transportu do przewozu mięsa i wyrobów wedliniarskich. 7. Postępowanie prowadzone jest w języku polskim..

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpssusz.of.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach