Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg
- Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
- Data zamieszczenia: 2010-10-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
ul. XXX - lecia 1 1
11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
REGON: 00032012400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Więziennictwo.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy wyrobów mięsnych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do (Magazynu żywnościowego Zamawiającego) wyrobów mięsnych, w asortymencie podanym jak niżej. 1) Kaszanka baton - 4 850 kg, 2) Kiełbasa biała parzona - 650 kg, 3) Kiełbasa toruńska - 260 kg, 4) Kiełbasa wiejska - 260 kg, 5) Kiełbasa leśna - 1 640 kg, 6) Kiełbasa popularna - 820 kg, 7) Kiełbasa zwyczajna - 4 650 kg, 8) Kiełbasa serdelkowa - 2 600 kg, 9) Kiełbasa parówkowa cienka - 2 600 kg, 10) Luncheon meat - 2 230 kg, 11) Mortadela wieprzowa - 2 800 kg, 12) Mielonka śniadaniowa - 2 230 kg, 13) Szynkowa luz - 250 kg, 14) Blok kanapkowy - 2 100 kg, 15) Salceson włoski - 2 340 kg, 16) Polędwica z warzywami - 500 kg, 17) Polędwica z pieczarkami - 375 kg, 18) Serwolatka - 2 700 kg, 19) Podgardle wędzone - 900 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną