Zespół Szkół Mechanicznych ogłasza przetarg
- Adres: 15-959 Białystok, ul. Broniewskiego 14
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 6513479 , fax. 085 6512167
- Data zamieszczenia: 2012-12-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Mechanicznych
ul. Broniewskiego 14 14
15-959 Białystok, woj. podlaskie
tel. 085 6513479, fax. 085 6512167
REGON: 00018615700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mechaniak.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PRZEDMIOTEM ZAMÓWIENIA są sukcesywne dostawy do Zamawiającego produktów, których asortyment szczegółowo określono w zestawieniu zamieszczonym w FORMULARZU CENOWYM załącznika nr 1 OFERTA. Jeżeli w opisie PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA znajdują się jakiekolwiek znaki towarowe, patenty czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie ofert równoważnych, o parametrach nie gorszych niż podane w opisie PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA - podstawa prawna art. 29 ust. 3 ustawy PZP. Zamawiający w dowożonym/dostarczanym asortymencie PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA określonego w specyfikacji FORMULARZA CENOWEGOstanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, wymaga aby: produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; produkty były świeże i pierwszej jakości; produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia; produkty przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy - tj. % zawartość mięsa w wędlinie oraz substancje stosowane w produkcji; mięso świeże pochodziło ze zwierząt pochodzenia polskiego; dostarczane produkty posiadały etykietę produktu - handlowego dokument identyfikacyjny (HDI); mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błon. Produkty z długoterminowym okresem przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 6 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego. Produkty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności do spożycia dla mięsa, wędlin i przetworów mięsnych świeżych oraz w przypadku wyrobów wędliniarskich paczkowanych co najmniej 14 dniowy termin do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: BRAK
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: WWW.MECHANIAK.COM.PL
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2016-07-22 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych, wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2016-04-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-11-02 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-08-05 - zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-06-15 - Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-05-11 - zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-01-27 - Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na trzynaście części.
Dodano: 2014-12-09 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej Spokojna Przystań w Garbarach
Dodano: 2014-12-03