Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg
- Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
- Data zamieszczenia: 2011-09-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
ul. 1 Maja 14 14
14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
REGON: 00032014700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych do Magazynu Żywnościowego Zakładu Karnego w Iławie. Część I - mięso wieprzowe Łopatka wieprzowa z kością bez skóry - 14 000kg Boczek świeży bez kości - 3 000kg Karkówka bez kości - 800kg Wątroba wieprzowa - 4 500kg Skórki wieprzowe - 600kg Część II - wędliny wieprzowe Kiełbasa Mortadela - 4 800kg Kiełbasa Parówkowa - 3 300kg Kiełbasa Ogniskowa - 3 500kg Kiełbasa Podwawelska - 3 500kg Kiełbasa Zwyczajna - 7 500kg Kiełbasa Śląska - 3 600kg Kiełbasa szynkowa - 400kg Kiełbasa Krakowska parzona - 700kg Kiełbasa metka cebulowa - 1 000kg Mielonka wieprzowa - 4 500kg Salceson włoski- biały - 2 500kg Kaszanka z kaszą jęczmienną - 2 000kg Pasztetowa - 2 000kg Boczek wędzony parzony bez kości - 1 500kg Słonina wędzona - 1 000kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-03-04 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2013-09-25 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2013-06-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2012-11-06