Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg
- Adres: 11-430 Korsze, Dubliny 16
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 7543831 , fax. 89 7543612
- Data zamieszczenia: 2016-03-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
Dubliny 16 16
11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 7543831, fax. 89 7543612
REGON: 28035160400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna Zakład Karny w Dublinach
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1. konserwy mięsne i pasztety: Konserwa turystyczna 300 g. - 976,200 kg Pasztet mazowiecki 300 g. - 216,00 kg Pasztet z indyka 300 g. - 589,800 kg Pasztet drobiowy 130 g. - 814,320 kg Cz. 2- mięso drobiowe: Filet z piersi kurczaka - 9,60 kg Mięso z udźca kurczaka bez kości - 3504,00 kg Podudzie z kurczaka- pałka -327,60 Cz. 3 - mięso wieprzowe i wołowe: Wołowe II - 24,48 kg Słonina bez skóry - 138,96 kg Schab wieprzowy bez kości - 62,88 kg Mięso miel. garmażeryjne (wieprzowe) - 2020,44 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-03-04 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2013-09-25 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2013-06-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2012-11-06 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2012-02-13