Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg
- Adres: 11-430 Korsze, Dubliny 16
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 7543831 , fax. 89 7543612
- Data zamieszczenia: 2014-07-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
Dubliny 16 16
11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 7543831, fax. 89 7543612
REGON: 28035160400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Cz 1. wędliny wieprzowe *l.p.Artykuł j.m. Ilość asortymentu 1.Kiełbasa zwyczajna kg 1 225,60 2. Mielonka kanapkowa kg 1 574,30 3. Mortadela kg 2 453,20 4. Parówki cienkie paluszki kg 1 910,40 5. Kaszanka baton kg 929,10 6. Pasztetowa kg 974,80 7. Salceson włoski kg 1 163,00 8. Kiełbasa biała parzona kg 2 854,80 9. Przysmak szynkowy kg 951,80 10. Luncheon wieprzowy kg 456,70 Cz 2. wędliny drobiowe * l.p. Artykuł j.m. Ilość asortymentu 1. Pieczeń drobiowa Kg 545,10 2. Szynka drobiowa mielona Kg 286,10 3. Mielonka drobiowa Kg 668,40 4. Blok drobiowy Kg 129,90 5. Rolada drobiowa Kg 348,50 6. Serdelki drobiowe Kg 1 804,32 7. Polędwica drobiowa Kg 682,80 8. Kiełbasa drobiowa Kg 92,30 9. Szynkówka drobiowa Kg 456,50 10. Szynka drobiowa Kg 485,52 Cz. 3. mięso i podroby wieprzowo - wołowe * l.p. Artykuł j.m. Ilość asortymentu 1. Mięso wołowe II klasy Kg 9,40 2. Wątroba wieprzowa Kg 971,00 3. Słonina bez skóry Kg 73,00 4. Schab wieprzowy bez kości Kg 61,50 5. Mięso mielone garmażeryjne Kg 1 160,60. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-03-04 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2013-09-25 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2013-06-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2012-11-06 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2012-02-13