Urząd Gminy w Mniowie ogłasza przetarg
- Adres: 26-080 Mniów, ul. Centralna 9
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. +48 41 3737002 , fax. +48 41 3737004
- Data zamieszczenia: 2010-08-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy w Mniowie
ul. Centralna 9 9
26-080 Mniów, woj. świętokrzyskie
tel. +48 41 3737002, fax. +48 41 3737004
REGON: 00054988400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mniow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN DO KUCHNI PUNKTÓW PRZEDSZKOLNYCH W MIEJSCOWOŚCIACH GRZYMAŁKÓW, MNIÓW, ZABOROWICE W GMINIE MNIÓW - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni punktów przedszkolnych w miejscowościach Grzymałków, Mniów i Zaborowice w Gminie Mniów przez okres 22 miesięcy w asortymencie i ilościach szczegółowo określonych w załączniku nr 2do SIWZ. Pakiet nr 1 - wędliny - 13 pozycji Pakiet nr 2 - mięso - 13 pozycji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mniow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA
Dodano: 2016-06-30 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2015-10-12 - Zakup i dostawa wędlin, mięsa oraz drobiu Nr sprawy EZP-252-19/2015
Dodano: 2015-09-24 - DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PLACÓWEK OŚWIATOWYCH GMINY KRASOCIN W ROKU SZKOLNYM 2015/2016
Dodano: 2015-08-05 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO
Dodano: 2015-07-13 - DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO
Dodano: 2015-07-10 - Zakup i dostawa świeżego mięsa i wędlin w okresie od daty zawarcia umowy do 31.12.2015 r.
Dodano: 2015-05-05 - Dostawa żywności na potrzeby Stołówki Szkolnej GZS w Łagowie
Dodano: 2014-12-19 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2014-10-02 - Dostawa wędlin, mięsa, drobiu Nr sprawy EZP-252-28/2014
Dodano: 2014-09-26